Servicetekniker till Maskinia i Staffanstorp

Om förtaget.
Maskinia AB är en komplett maskinpartner och generalagent i Sverige för Develon, Case & Bergmann. Företaget har sitt huvudkontor i Linköping med filialer i Järfälla/Stockholm, Göteborg, Uddevalla, Jönköping, Kalmar, Trelleborg och Staffanstorp. Verksamheten omfattar försäljning av nya och begagnade entreprenadmaskiner, uthyrning, service och reparation samt reservdelsförsäljning. Maskinia AB startades 1984 i Linköping, har ca 100 anställda och omsätter 590 MKR. Läs mer på www.maskinia.se

Om tjänsten.

Som servicetekniker genomför du service och reparationsarbeten på entreprenadmaskiner både på verkstaden och runtom i Skåne med omnejd. Arbetet består av all möjlig problemlösning på maskinerna, så som el-, hydraulik och motorproblem.

Samtidigt så ansvarar du för utvecklingen av kundrelationer och service.
På anläggningen i Staffanstorp är vi ett litet team bestående av tekniker, reservdelssäljare, kundmottagare och säljare. Vi samarbetar tätt med teamet i Trelleborg och alla ställer upp för varandra och hjälps åt.

Kvalifikationer.
Vi söker dig som har erfarenhet som mekaniker antingen inom lätta eller tunga fordon och vill fortsätta utvecklas inom entreprenad. Du är driven och lättlärd med förmåga att hantera och vårda kundrelationer. Som person är du en lagspelare, men du kan lika väl arbeta självständigt för att lösa kundens problem. I arbetet är du mycket noggrann och säkerställer att arbetet blir rätt utfört.
Tjänsten kräver att du kan svenska och engelska samt B-körkort.

Personliga egenskaper.
- Engagerad och självständig.
- Driven och lättlärd.
- Ansvarstagande och drivs av att ha frihet under ansvar.
- Kundorienterad och kan skapa förtroende hos våra kunder.
- Lagspelare.

Detta erbjuder vi dig.
Maskinia är en mycket familjär arbetsplats med positiv företagskultur där vi hjälper varandra och värdesätter kollegorna högt. Det finns en stor framåtanda och du får en viktig roll i att upprätthålla goda relationer med våra kunder, vilket förenklas av att vi arbetar med högklassiga entreprenadmaskiner. Dina arbetsdagar är varierande och du lägger självständigt upp ditt arbete. Hos oss på Maskinia finns goda utvecklingsmöjligheter både inom din roll, men även vidare i företaget om du så önskar.

Ansökan.
Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Maskinia AB.  
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning.
Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07
Välkommen med din ansökan!