Servicetekniker till MaskinGruppen AB, Falkenberg

MaskinGruppen AB:
MaskinGruppen AB är ett privatägt företag inom Lantbruk-, Park & Mark- & Entreprenadmaskiner med anläggningar för försäljning, service och reservdelar i Ängelholm, Falkenberg och Eslöv. Vi är idag ca 50 anställda, omsätter 250 Mkr och representerar ledande varumärken inom verksamhetsområdena. Vi är ett sammansvetsat team som backar upp varandra och våra kunder för långsiktigt starka relationer.

Dina arbetsuppgifter.
I den här varierande rollen kommer du jobba med service och reparation i vår verkstad i Falkenberg och ute i fält hos våra kunder. Din vardag kommer bestå av allt från enklare service och underhåll till mer avancerade reparationer och felsökningar av lantbruksmaskiner. 

Det här behöver du för att lyckas och trivas.

· En fordonsteknisk utbildning och/eller praktisk erfarenhet av arbete med lantbruksmaskiner.
· Goda kunskaper inom el/hydraulik.
· Datorvana och intresserad av diagnostik och programmerande av maskiner/utrustning.
· Körkort, lägst B
· Det är också viktigt att du kan kommunicera på svenska och att du behärskar engelska.

Du är självgående, tycker om att utmana dig själv och tycker att det ger energi att hitta lösningar på kundens utmaningar. Du är utåtriktad och trivs med att jobba tillsammans i team och bidra till en bra stämning. 

Vad vi erbjuder:
Vi erbjuder en arbetsplats med starkt framåtdriv och god gemenskap. Ett duktigt välfungerande serviceteam som tillsammans med hela bolaget fokuserar på hög kundservice. Vi erbjuder vidare bra backupfunktioner som servicechef, verkmästare, verkstadssekreterare, starka leverantörer, bred kunskap och erfarenhet.

Är du vår framtida mekaniker att ta plats i vårt härliga och drivna team?
Kontakta Werkstadsfolket och visa ditt intresse – och bli en del av MaskinGruppen AB.

Ansökan.
Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt MaskinGruppen AB.
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning.
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med Werkstadsfolkets personalchef: Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!