Servicetekniker till JS Teknik AB i Södra Sandby

Om företaget

Vi på JS Teknik AB levererar och installerar ett stort urval av förpackningsmaskiner till både livsmedelsindustrin, medicalindustrin och specialmaskiner till hygiensektorn.
Som ett led i vår strävan vill vi erbjuda helhetslösningar individuellt avpassade till varje enskild kund och varje enskild produkt, vi erbjuder också utbildning av maskinoperatörer och teknisk personal samt service och reparationer på befintliga maskiner.
Sedan år 2000 finns administration och verkstad i Södra Sandby

Vi  söker dig som vill växa tillsammans med oss.

Arbetet
Du kommer att arbeta med ombyggnad och installationer av förpackningsmaskiner. I arbetet ingår även service, underhåll och reparationer av maskinerna. Förpackningsmaskiner består av elektronik, el, mekanik, pneumatik, vakuum samt någon gång hydraulik.
I denna tjänst ingår det en hel del resor med övernattning (ca 50% av arbetstiden). Därför är det ett krav att du har möjligheten att ligga iväg på jobb. Övrig tid utförs hos kunder i närområdet samt på verkstad i Södra Sandby.

Kompetens och erfarenhet
Följande kunskaper är önskvärda för denna tjänst:
• Elektronik
• El (baskunskaper, felsökning)
• Mekanik
• Pneumatik
• Vakuum/ Hydraulik
• Datorkunskap
• Drivkraft av att lära sig nya saker.

Personliga egenskaper
Som person är du en initiativtagare och engagerad problemlösare. Då vi arbetar mitt i våra kunders verksamhet sätter vi även ett stort värde på din sociala förmåga. Det är vidare viktigt att du är en handelskraftig person som inte är rädd för lite ”skit under naglarna”


Om ansökan

Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt JS Teknik AB. Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning.

För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med personalchef på Werkstadsfolket: Nijazi Behrami, 0430-481 07


Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, därför uppmanar vi er att skicka in era kontaktuppgifter och en kort beskrivning om vad ni gör idag så kan vi ta resten över telefon!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam porttitor augue a turpis porttitor maximus. Nulla luctus elementum felis, sit amet condimentum lectus rutrum eget.