Servicetekniker till Intergate AB i Stockholm

Om Intergate AB.
Intergate AB har sedan 1995 försett företag, kommuner och myndigheter både i och utanför Sverige med smidiga lösningar för person- och fordonstrafik.
Intergate är ett av företagen i Sverige med allra mest erfarenhet av projektering och genomförande av passerkontrollprojekt som till exempel vägbommar, säkerhetsslussar och speedgates. Vi har ansvarat för projektering och leverans av helhetslösningar för allt från polis, försvar, myndigheter och säkerhetsföretag till kontorskomplex, industriområden, storföretag, nöjesparker, hamnar, flygplatser, gym och butiker.

Om tjänsten.
Som servicetekniker hos Intergate kommer du att spela en nyckelroll i att ge högkvalitativ teknisk support och service till våra kunder. Du kommer att ansvara för installation, underhåll och service av säkerhetsprodukter som till exempel vägbommar, säkerhetsslussar och speedgates. Du kommer också att ha möjligheten att arbeta nära våra kunder för att förstå deras behov och erbjuda skräddarsydda lösningar.
Du utgår hemifrån med servicebil och kommer främst att arbeta i Stockholmsområdet.

Kvalifikationer.
Vi söker dig som har en hög teknisk kompetens och erfarenhet av felsökning och reparation av teknikprodukter. Du är självgående, noggrann och har en passion för att hitta lösningar på komplexa problem. Din förmåga att kommunicera på ett professionellt sätt och bygga förtroendefulla relationer är avgörande för att lyckas i rollen. Du är flexibel och trivs i en föränderlig arbetsmiljö där varje dag kan innebära nya utmaningar. Dessutom är arbetet till stor del självständigt och det kräver därför en noggrann och strukturerad person som kan ta ansvar över sitt egna arbete samtidigt som du genererar goda resultat för kunden.
Krav på B-körkort.

Ansökan.

Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Intergate AB.  
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning.
Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07
Välkommen med din ansökan!