Servicetekniker till GDA Sverige AB i Göteborg

Om företaget.
GDA är ett företag som verkar inom flera branscher där vår kärnkompetens är arbeten med system och anläggningar med höga gastryck. Vi verkar inom områden som biogas/vätgas på fordonstationer, sjukvård, off-shore samt försvarsindustri. Vår största kund är den svenska Försvarsmakten där vi främst arbetar med högtrycksteknik inom dykeri och tryckkammare men även ubåtssystem och kommunikationssystem.
Vi möter just nu en ökning i uppdrag bland våra kunder främst inom förnybar energi som biogas/vätgas och även inom försvaret vilket innebär att vi skall växa med flera medarbetare på kort tid. Idag är vi 13 medarbetare varav 7 arbetar med vår service och projektverksamhet. Företaget omsätter idag ca 23MSEK med god lönsamhet.

Om tjänsten.

Som servicetekniker arbetar du med service, förebyggande underhåll och reparationer ute hos våra kunder. Våra kunder på biogas/vätgas anläggningar finns i västra Sverige. För vår service och projektverksamhet mot försvaret får man möjlighet att arbeta med spännande projekt på marinbaserna runt om i Sverige.
På de flesta uppdragen arbetar man i team för att uppnå hög arbetsplatssäkerhet men också för att kunskapsöverföring och effektivitet skall uppnås.
Lämplig bostadsort för rollen är Göteborgsområdet. Resor med övernattning förekommer samt viss beredskap.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är.

- Felsökning och reparationer.
- Förebyggande underhåll samt rondering.
- Teknisk support och problemlösning.
- Planering och beredning av ditt dagliga arbete.
- Löpande kundkontakter.

Personliga egenskaper.

Som person är du initiativrik och har en vilja att utveckla din kompetens. Eftersom du arbetar ute hos våra kunder och har direktkontakt med dem sätter vi även stort värde på din sociala förmåga. Har du arbetat med gaser, pneumatik eller kompressorteknik är det extra meriterande. Du är som person strukturerad och har en god administrativ förmåga.

För att arbeta hos oss måste du genomgå en säkerhetsprövning då vi arbetar mot Försvarsmakten.

Om ansökan.

Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt GDA Sverige AB.
Fyll i formuläret så återkommer vi så snart vi kan!
Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret ändå, så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!