Servicetekniker till ElectroHeat i Göteborg

Om ElectroHeat
I våra lokaler i Hisings Kärra, Göteborg, tillverkar och testar vi våra industriugnar, som ofta kan vara del av en hel automationsanläggning. Vi levererar framförallt till de Nordiska länderna och en del av vår produktion exporteras globalt. Vi arbetar i team där alla medarbetare är specialister inom sina områden. Vi är ca 25 medarbetare som bidrar gemensamt till ett stabilt och lönsamt bolag. Vår unika nisch är att tillverka industriugnar som är en viktig del i tillverkningen av alltifrån rotorn till vindkraft, härda kolfiberchassi till sportbilar eller komposithärdning av elflygplan. Man hittar därför våra kunder inom alltifrån rymdindustri till verkstadsindustri, vilket också gör vårt arbete så spännande.


Om tjänsten.
Vi söker dig som är redo att ta dig an en bred roll där du leder och bygger upp vår serviceavdelning. Du kommer arbeta självständigt med att planera och utföra servicebesök för kunder med serviceavtal, men även ta emot förfrågningar på reservdelar och lösa tekniska frågor.
I din roll som servicetekniker kommer du ha följande huvudsakliga arbetsområden:
- Utföra förebyggande underhåll samt utföra service och underhåll på levererad utrustning.
- Sammanställa dokumentation efter genomförda servicebesök.
- Införsäljning av serviceavtal.
- Offertarbete för reparationer / sammanställa fakturaunderlag.
- Kundsupport för kunder med tekniska frågor.
- Felsöka och åtgärda problem ute hos kunder.

Kvalifikationer
Teknisk gymnasieutbildning, serviceteknikerutbildning eller goda tekniska kunskaper förvärvade genom tidigare likvärdigt arbete.
Erfarenhet av service och maskinunderhåll är mycket meriterande.
Elektrikerutbildning är meriterande.

Goda datakunskaper.
Goda kunskaper i svenska och engelska.
B-körkort.

Personliga egenskaper

Du bör du vara social och ha god initiativförmåga för att kunna skapa och driva egna projekt. Det är även viktigt att du är noggrann och metodiskt i ditt arbetssätt och har ett stort tekniskt intresse.  Vi bedömer att du kommer att vara på resande fot cirka 50% av arbetstiden. Det förekommer övernattningar, allt från en dag till en vecka. Du kommer ha en av de viktigaste rollerna i vårt Customer experience-team där du ansvarar för att bygga långsiktiga relationer med våra kunder.

Om ansökan.

Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt ElectroHeat AB.
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning.
Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!

För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!