Servicetekniker till Axima AB i Linköping

Om Axima
Aximakoncernen är ett maskinhandelsföretag verksamt på 19 platser i Västra Götaland, norra Halland, Jönköping-, Östergötland samt Kalmar län.
Aximas affärsidé är att förse lantbrukare och entreprenörer med rationella maskinlösningar samt tillhandahålla professionell service.
Genom engagemang, kunskap och service skapar vi konkurrenskraftiga mervärden för våra kunder.
Vi är drygt 190 medarbetare och omsätter ca 1000 Mkr.
Vi representerar i huvudsak världsledande varumärken som Case IH, New Holland, JCB, Pöttinger, Toro, Bergmann, Husqvarna, Polaris, Suzuki, Fiat transportbilar med flera.

Om tjänsten.
Ditt arbete kommer huvudsakligen bestå av att reparation, diagnostisera och service på lantbruks- och entreprenadmaskiner. Vi tror att du jobbat med diagnos och service av maskiner/fordon i ett antal år och vet vad som krävs för att klara dagens krav på bra och snabb service. Du kommer få vidareutbildning hos våra leverantörer. Du ska kunna hantera högt tempo, vara självgående, noggrann, ordningsam, en lagspelare, flexibel och ha stort kundfokus.

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med mycket frihet under ansvar. Du kommer dessutom att få tillhöra ett marknadsledande team.

Kvalifikationer.
Meriterande för denna tjänst är goda kunskaper i engelska i tal och skrift, felsökning/reparation av mekanik, el och hydraulik. Lämplig bakgrund, om man inte kommer från rena lantbruksmaskiner, är från lastbilar, skogsmaskiner eller entreprenadmaskiner. Dator är ett verktyg som du kommer använda dagligen för felsökning och baskunskaper i att hantera en dator är därför nödvändigt.
B-körkort är ett krav.


Om ansökan.

Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Axima AB i Linköping.
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning.
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med Werkstadsfolkets personalchef: Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!