Servicetekniker till Agro Maskiner i Billesholm

Om företaget.
Agro Maskiner är ett familjeägt företag som värdesätter den nära relationen med kunden och sätter service i fokus.
Företagets produkter riktar sig till både lantbruk och entreprenadföretag. Agro Maskiner har sitt huvudkontor i Billesholm men har filialer och verkstäder i Gringelstad, Laholm, Svedala, Tomelilla och Årröd. Agro Maskiner säljer och servar varumärken som New Holland, JCB, Pöttinger, HE-VA, Giant, Stiga m.fl.

Om tjänsten.
Som servicetekniker på Agro Maskiner kommer du jobba med många världsledande varumärken. Jobbet innebär felsökning, reparationer och service av  entreprenadmaskiner på verkstad och ute i fält hos kunder. 

Kvalifikationer.
Det är viktigt att du gillar utmaningar, är självgående och sätter kunden i fokus. I arbetet förekommer det reparationer ute i fält, där majoriteten av resorna sker över dagen. Därför är minst B körkort ett krav. Du kommer utgå från Billesholm men andra möjligheter finns också. Arbetet är till stor del självständigt men du kommer ha tät kontakt med dina kollegor och du behöver ha lätt för att samarbeta med andra.

Din bakgrund/dina egenskaper.
Grundläggande kunskaper inom el och hydraulik. Du behöver även ha goda tekniska kunskaper från skola eller från erfarenhet. Du behärskar svenska och engelska språket och har även goda datakunskaper. Meriterande är om du har arbetat i liknade verksamhet.

Ansökan.

Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Agro Maskiner.  
Fyll i formuläret så återkommer vi så snart vi kan!
Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret ändå, så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07
Välkommen med din ansökan!