Servicetekniker till Ömangruppen i Borås och i Ulricehamn

Om företaget.
Ömangruppen erbjuder fullständiga lösningar inom allt som rör ventilation, värme, kyla och automation. Vi hjälper dagligen våra kunder med energibesparing i fastigheter. Våra kunder består av stora och små fastighetsägare, industrier samt offentliga och kommersiella fastigheter.

Ömangruppen Svenska AB startade 1994 och ingår idag, tillsammans med Axcell Fastighetspartner AB, i koncernen Proptech Sweden AB. Huvudkontoret finns i Växjö, men bolagen har verksamhet i hela södra Sverige, samt i Luleå och Örnsköldsvik.

Om tjänsten.

Som servicetekniker kommer du främst att utföra arbeten hos våra serviceavtalskunder. Våra kunder är både stora och små fastighetsägare, industrier, kommuner och kommersiella fastigheter. Som servicetekniker hos oss har du ett självständigt och engagerande arbete där resultatet av ditt arbete hos våra kunder leder till väl underhållna anläggningar med sänkta energi- och driftkostnader.

Vi söker 2 servicetekniker för arbete i Borås och i Ulricehamn.

Dina arbetsuppgifter:

- Arbeta med service och underhåll inom något av våra teknikområden; ventilation, kyla, styr & regler samt värme.
- Genomföra felsökningar.
- Utföra enklare injusteringar.
- Medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete.
- Uppföljning och återrapportering.
- Skapa goda kundkontakter.

Kompetenskrav
.
Vi söker dig som har god teknisk kunskap, intresse och har några års erfarenhet som servicetekniker. Grundläggande behörighet och kunskap för att arbeta med EL (svagström). Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom ventilation, kyla och/eller styr & regler. Även utbildning och erfarenhet från VVS-, kyl-, energi- och/eller miljöteknik är meriterande, men inte ett krav.

B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
.
För att lyckas i rollen som servicetekniker vill vi att du är ansvarstagande, ödmjuk, serviceinriktad som person. Du är lyhörd för våra kunders behov och har en förmåga att bygga förtroende hos dem. Du är nyfiken och uppdaterad inom ny teknik och är en kreativ problemlösare. Som person är du målmedveten, strukturerad och självgående och gillar utmaningar. Du drivs av att överträffa kundens förväntningar.

Detta erbjuder vi dig.

Ett spännande, stimulerande och utmanande jobb i en grupp av engagerade och drivna medarbetare. Vi värnar om våra anställdas utveckling och satsar på både interna och externa utbildningar för våra medarbetare. Vi har korta beslutsvägar och du har möjlighet att kunna påverka din vardag. Som anställd hos oss kan du räkna med tryggheter som kollektivavtal, utvecklingsmöjligheter, friskvård och företagshälsovård.

Ansökan.
Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Ömangruppen AB.  

Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning.
Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!