Servicetekniker på pumpar till Mekano i Sävedalen AB

Mekano i Sävedalen AB.
Mekano i Sävedalen AB är en komplett leverantör av högkvalitativa produkter och servicetjänster med stor fokus på service och kostnadsbesparingar för kunden. Vår organisation kännetecknas av stor mångsidighet och hög flexibilitet. I vår verkstad renoverar vi främst elmotorer, växlar och pumpar. Vi lindar även om elmotorer, samt utför många installationer hos våra kunder. Mekano i Sävedalen AB är sedan 2021 en del av börsnoterade Momentum Group som har rötter i en drygt 100-årig framgångsrik företagskultur med ursprung i Bergman & Beving.

Om tjänsten.

Som servicetekniker på pumpar så kommer du att arbeta med reparationer av pumpar och kringutrustning på verkstad och ute hos kunder. De flesta kunder finns i närområdet så väldigt få övernattningar förekommer.

Kvalifikationer.
Vi söker dig som har någon form av verkstadsteknisk utbildning samt några års erfarenhet av liknande arbete. Goda kunskaper och erfarenheter av elmotorer, växlar, lager och pumpar är ett krav. Det är vidare meriterande men inget krav om du har kunskaper inom svarvning, fräsning och svetsning. Som person har du en hög servicekänsla, god samarbets- och initiativförmåga och du bör vara inställd på att ha mångskiftande och varierande arbetsuppgifter. Du är kvalitetsmedveten och noggrann och har ett stort ansvarstagande.

Ansökan.

Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Mekano i Sävedalen AB.  
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning.
Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!