Servicetekniker inom lantbruk till Maskin Väst AB i Karlstad

Om företaget.
Maskin Väst AB är ett företag inom lantbruks-, entreprenad och skogsmaskinbranschen. Bolaget har anläggningar i Karlstad, Kumla och Mariestad. Vi är en av de ledande maskinleverantörerna i Värmland, Närke och Västra Götalands län och tillsammans omsätter ca 600 miljoner kronor och har totalt 60 personer anställda.

Dina arbetsuppgifter.
Du kommer arbeta som servicetekniker med maskiner från bl.a. Case IH, Krone, Amazone och Väderstad med flera. Utöver service och reparationer kommer du även arbeta med nymontage på maskinerna. Arbetet sker inne på verkstaden såväl som ute i fält med servicebil.

Din profil.
Vi söker dig som har någon form av fordonsteknisk utbildning, lantbrukserfarenhet eller vana av att arbeta med reparationer av tunga fordon och maskiner. Du behärskar bland annat hydraulik, elektronik och mekaniska reparationer. Har du någon form av lantbruksbakgrund eller erfarenhet av entreprenadmaskiner är detta meriterande men inte ett krav.
Vi söker dig som vill utvecklas långsiktig hos oss och erbjuder gedigna utbildningsprogram hos våra leverantörer och tillverkare. Då det förekommer mycket kundkontakter är det viktigt att du är socialt kompetent, positiv, flexibel och ansvarstagande.
B-körkort ett krav.

Ansökan.

Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Maskin Väst AB.
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning.
Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon! För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07
Välkommen med din ansökan!