Servicemekaniker till Protoma i Luleå

Om företaget.
Protoma i Luleå har som målsättning att ge industrin och entreprenadbranschen i Norrland lokal service med hög kvalité och tillgänglighet. Verkstaden består idag av tre delar: Hydraulikverkstad där vi genomför tillverkning och renovering av hydraulcylindrar mot industrin och entreprenadföretag. Serviceverkstad som också är en auktoriserad servicepartner av mobilkranar av märken som HIAB, Palfinger och Fassi. Samt en Parker Store butik med produkter inom hydraulik, ledningskomponenter, pneumatik och filtrering.

Om tjänsten.
Som servicemekaniker kommer du ingå i vårt team i Luleå. Du kommer främst att arbeta med kontroll och reparation av hydraulcylindrar samt serva kranar på entreprenadmaskiner.

Kvalifikationer.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har ett stort intresse för maskiner och ett driv för felsökning och service. Vi tror du har erfarenhet som underhållsreparatör, mekaniker eller hydraultekniker. Det är viktigt att du är bra på felsökning och problemlösning. Som person är du ansvarsfull och flexibel samt gillar ordning och reda på arbetsplatsen. Erfarenhet som mekaniker på fordon/entreprenadmaskiner eller har bakgrund som servicetekniker är meriterande. Arbetet kommer till viss del att vara teambaserat vilket ställer krav på god samarbetsförmåga samtidigt som du också måste kunna arbeta på egen hand när så krävs. Vi förutsätter att du uttrycker dig med enkelhet i tal och skrift på svenska.

Ansökan.
Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Protoma AB.
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning. Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07
Välkommen med din ansökan!