Servicemekaniker på större fordon till JOAB Malmö

JOAB Malmö
JOAB är ett ledande företag inom påbyggnadsbranschen för lastbilar och har cirka 300 anställda. Vi utvecklar, tillverkar och säljer liftdumpers, lastväxlare, fastflak med kran, marknadens smartaste skiftessystem Cameleont™ samt sopbilar. JOAB är även exklusiv distributör av HMF kranar i Sverige och Finland. JOAB är kvalitets- och miljöcertifierad enligt ISO 9001 och ISO 14001 och erbjuder högkvalitativa produkter, teknisk kompetens och service för bästa långsiktiga lösning och investering för våra kunder.

Vår verkstad i Malmö har behov av förstärka med ytterligare en servicemekaniker. Verkstaden har varit i drift i ett år så den utvecklas fortlöpande och du får en unik chans att bli en del av ett "nytt team".

Om tjänsten
Som mekaniker arbetar du med service, felsökning och reparation av JOABs påbyggnader, vilket innebär fokus på mekanik, hydraulik, el och styrsystem främst i vår verkstad, men vi utför även servicearbeten i fält så du måste ha möjlighet att resa vissa dagar.
Vi arbetar i självstyrande team så du behöver vara en lagspelare. Du trivs med samarbete och ställer gärna upp för dina arbetskollegor och delar med dig av din kunskap. Är du en person som ser möjligheter istället för hinder och bryr dig om leveransen till kunden, då kan tjänsten vara helt rätt för dig!
I dagsläget arbetar vi dagtid men det kan även bli aktuellt med kvällsarbete.

Kvalifikationer
För att lyckas och trivas som mekaniker är det viktigt att du är intresserad av teknik och vill utvecklas.
Att vara flexibel och lösningsorienterad är nödvändigt då vi arbetar kundfocuserat med service. Vi ser gärna att du erfarenhet av arbetet som mekaniker och helst då med service och reparationer av tunga fordon. Har du tidigare kunskaper av sopbilar, kranreparationer, el, hydraulik, felsökning så kommer detta vara en stor fördel. Du talar och skriver utan hinder både på svenska och engelska.
Det är extra meriterande om du innehar C-körkort, travers. kran utbildning

Vårt erbjudande
Vi erbjuder ett omväxlande arbete där din kompetens tas tillvara. Du blir en viktig del av vårt serviceteam där du får ta ansvar och får möjlighet till kompetensutveckling. Kollektivavtal -
Teknikföretagen IF Metall. Förmåner såsom friskvårdsbidrag, företagshälsovård. Mm

Ansökan.
Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt JOAB Malmö.
Tycker du att det låter intressant?
Fyll i formuläret så återkommer vi så snart vi kan!
Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07
Välkommen med din ansökan!