Serviceingenjör till Climeon AB i Kista

Om företaget.
Climeon är ett svenskt produktbolag inom energiteknik vars teknik bidrar med förnybar och grön el till fartyg, industrier och lokala samhällen. Tekniken gör det möjligt att producera förnybar el dygnet runt, året om, genom att utnyttja spillvärme från motorer och industriprocesser samt från geotermisk energi. Climeon vill bidra till en hållbar värld för kommande generationer genom sin teknik där spillvärmen som Climeons HeatPower-moduler använder sig av kan utgöra en energikälla som ersätter fossila bränslen utan att belasta miljön.

Om tjänsten.
Vi söker en Serviceingenjör till Climeons Serviceteam som arbetar med att installera och underhålla Climeons HeatPower moduler. Som Serviceingenjör kommer du att arbeta hands-on med elektrisk och mekanisk utrustning samt med PLC-kontrollsystem för att säkerställa att maskinerna alltid är i drift. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat att rapportera och åtgärda eventuella problem ute i fält, skriva dokumentation och manualer, uppgradera och/eller byta ut delar i maskinerna på fält, utföra FAT och SAT enligt procedur, koordinera transporter av maskiner och delar samt kundsupport. Detta är en tjänst som är baserad på Climeons huvudkontor i Kista, Stockholm, men där resor upp till 150 dagar per år ingår då Climeons moduler är placerade i olika länder eller ombord på fartyg.

Önskvärd erfarenhet.
 
·       Arbetslivserfarenhet från liknande roll, tex underhållsingenjör, kraftverkstekniker, industri- eller marinelektriker eller liknande.
·       Teknisk kunskap inom några av följande områden; automation, el, mekanik. Gärna inom kraftelektronik och/eller PLC.
·       Möjlighet att resa på både kortare och längre resor, normalt sett ett par veckor i taget
·       Trivs i en föränderlig miljö med omväxlande tempo.

Som person är du.
·       Strukturerad
·       Lagspelare
·       Flexibel
·       Självmotiverad och driven att fullfölja uppgifter

Vi erbjuder dig.
En spännande roll med varierande arbetsuppgifter, duktiga kollegor & möjligheten att lära dig massor på ett företag som arbetar för en hållbar värld.

Om ansökan.
Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Climeon AB.  

Fyll i formuläret så återkommer vi så snart vi kan!
Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret ändå, så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!