Service och verkstadsansvarig till Samson Agrolize AB i Halmstad

Om företaget.
Samson Agrolize AB specialiserar sig på försäljning, reparationer och service på gödselmaskiner, och vi tillhandahåller även reservdelar och begagnade maskiner. Samson Agrolize AB startade 1999 som ett dotterbolag till Gøma A/S under namnet Göma SE och en försäljningsavdelning med tillhörande verkstad upprättas i Halmstad. Under 2002 blir Gøma ensam distributör av Samsonprodukter i Sverige och under 2004 upprättas ytterligare en avdelning i Gränna. I samband med Samson Agros övertagande av Gøma under 2021 slogs båda verksamheterna ihop och över 120 års erfarenhet och expertis samlas under namnet Samson Agrolize A/S och Samson Agrolize AB i Sverige.

Om tjänsten.
Som verkstad och serviceansvarig hos oss kommer du att i huvudsak arbeta med att planlägga arbete för våra montörer både i verkstad och ute hos kund. Du kommer även ha dialog med våra kunder och hjälpa dom med teknisk support över telefon. Arbetet kommer utgå från våra lokaler i Halmstad. Du kommer huvudsakligen arbeta självständigt men även ihop med kollegor på serviceavdelningen och lagret.

Önskvärd erfarenhet.
· Vi söker dig som tidigare har erfarenhet av lantbruksmaskiner och känner sig bekväm med att arbeta självständigt med planering av arbete
· Det är en fördel om du har tidigare arbetat med hydraulik och el.
· Trivs med att ta ansvar och själv fatta egna beslut
· Ledaregenskaper är meriterande

Som person är du.
· Vi ser gärna att du är noggrann, flexibel och serviceinriktad.
· Som person är du positiv och driven och har ett stort engagemang.
· Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig.
Du kommer arbeta i en tight grupp med korta beslutsvägar där du har möjlighet att påverka ditt arbete. Du blir en viktig del i vårt team och vi kan erbjuda dig ett varierande arbete där uppgifterna planeras utifrån dagens händelser.

Förmåner.
Vi erbjuder ett flexibelt arbete med stor möjlighet att påverka. Vi har även en förmånlig pensionsförsäkring på 7%.

Om ansökan.
Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Samson Agrolize AB.
Fyll i formuläret så återkommer vi så snart vi kan!
Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret ändå, så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!