Reservdelssäljare till Komatsu Forest AB i Värnamo

Om företaget.

Komatsu Forest är en av världens största tillverkare av skogsmaskiner. Vi har huvudkontor och vår tillverkning i Umeå. Vi är verksamma på alla viktiga skogsmarknader och har ett komplett utbud av maskiner, tjänster, service och reservdelar för det moderna skogsbruket. Vi sysselsätter ca 1400 personer inom vår verksamhet.

Arbetsuppgifter
.
Det är en varierande tjänst vilket innebär att du arbetar med försäljning, lager- och godshantering, inventeringar med mera så det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta i ett ERP-system. Det vi hanterar är reservdelar och tillbehör till våra Komatsu och Valmet skogsmaskiner.

Reservdelsbutiken håller du uppdaterad och kundvänlig. Tjänsten innefattar ett nära samarbete med våra mekaniker, maskinsäljare och platschef.

Kvalifikationer.

Du har arbetat inom lager och/eller försäljning. Vi ser att du har goda kunskaper i svenska och engelska, samt god datorvana. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet från att arbeta inom servicebranschen.
Körkort minst B är ett krav. Truckkort är meriterande.

Personliga egenskaper.

Vi värdesätter ditt driv och engagemang och hur du i din roll bidrar till anläggningens goda resultat. Då du arbetar i direkt kontakt med våra kunder har du en stark servicekänsla, är noggrann och har förmågan att fatta egna beslut. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper och lämplighet.

Ansökan.

Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Komatsu Forest AB.
Det innebär att din ansökan skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning.
Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!

För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!