Reservdelsansvarig till Söderberg & Haak i Staffanstorp

Om företaget.
Söderberg & Haak är Sveriges ledande privata aktör inom maskinhandel för lantbruk, industri och entreprenad. Vi finns representerade på både egna anläggningar och hos privata återförsäljare i hela landet. Vi marknadsför ledande varumärken som Komatsu, BOMAG, Deutz-Fahr, Krone, Amazone och DALBO.

En av våra reservdelssäljare går vidare inom företaget och vi behöver hitta hennes ersättare. Den nya tjänsten blir reservdelsansvarig.


Brinner du, precis som vi, för jordbruks- och entreprenadmaskiner? Tycker du det är viktigt att alltid ge det lilla extra när du ska hjälpa en kund? Då är du troligtvis den vi söker.

Om tjänsten.

I din roll som reservdelsansvarig hos oss kommer du leda samt utveckla arbetet gällande försäljning externt och internt av reservdelar och tillbehör. Du kommer vara den som tillsammans med en kollega ser till att utrustnings- samt serviceteknikerna har de reservdelar de behöver för att kunna utföra sitt arbete.
Utöver de interna kunderna du kommer ha ingår det även hjälpa externa kunder med reservdelar, detta framförallt för varumärkena Komatsu, Bomag samt Deutz-Fahr.
Du erbjuds en varierande och utvecklande tjänst i ett stabilt och långsiktigt företag. Arbetet innebär mycket frihet under ansvar.

Meriterande kvalifikationer.
- Tidigare erfarenhet av reservdels- och tillbehörsförsäljning.
- Erfarenhet från lantbruk och entreprenadsektorn.
- God teknisk förståelse.
- Tidigare arbetat med något av Microsofts affärssystem.

Personliga egenskaper.
- Stort personligt driv.
- Utåtriktad.
- En sann lagspelare.
- Strukturerad.
- God datorvana.
- Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.

Ansökan.

Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Söderberg & Haak.  
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning.
Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!