Resande teamleader med projektansvar till FastMontage AB

Om företaget.
FastMontage har varit verksamma i snart 20 år och har under åren utfört en diversifierade portfölj av montageprojekt men specialiserar sig framför allt inom tältresning och demontering mot kommersiella kunder. Vi erbjuder ett utmanande arbetstempo, ständig problemlösning och möjlighet till ersättning utöver avtal där prestationen överstiger förväntningarna.

Om tjänsten.
Till följd av pensionsavgångar söker vi nu en ny teamleader till FastMontage. Tjänsten innebär diverse arbetsmoment såsom resning av lagerhallar, montera hinderbanor eller vägräcken för kommersiella kunder. Tjänsten innebär även diverse resor runtom södra och mellersta Sverige. Utmanande jobb med utvecklande arbetsuppgifter.
Som teamleader tar du projekten från A-Ö genom att kalkylera, offerera, avtala, planera, samordna, verkställa samt enklare personalansvar.
Under de första månaderna kommer du att jobba under tidigare produktionsansvarig och därav få den erfarenhet och kompetens som krävs.  

Kvalifikationer.
För att funka bra i tjänsten som teamleader på FastMontage så behöver du ha erfarenhet från något praktiskt yrke sedan tidigare. Bra exempel på det kan vara att du har arbetat som snickare, montör eller fältmekaniker. Ett krav är att du har B-kort. Att du förstår och behärskar svenska i tal och skrift är också en självklarhet.
Tjänsten kräver att du är ansvarfull och driven. Du behöver också vara flexibel eftersom tjänsten omfattar en hel del resande. Du har ett professionellt bemötande, positivitet och hög arbetsmoral. Du förstår även att du är vårt ansikte utåt, FastMontage språkrör mot kunden och representant vid upphandling.

Ansökan.
Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt FastMontage AB.
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning.
Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon! För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07
Välkommen med din ansökan!