Resande servicetekniker till Olsons Maskinservice AB med placering i Mora

Om företaget.
Vår verksamhet är inom Service, Utbildning och Försäljning av plåtbearbetningsmaskiner inom verkstadsindustrin i Norden, med fokus på pressar.
Vi har vår grund i 50 års erfarenhet som serviceföretag i branschen och har utnyttjat den genuina och djupa maskinkunskapen till att bli en komplett leverantör inom vårt verksamhetsområde. 

Olsons Maskinservice AB är ett lönsamt bolag i en expansiv fas och vi behöver nu fler hungriga medarbetare med oss på resan.
På Olsons jobbar vi med kundens bästa i fokus, bästa servicen, effektivt- och professionellt i alla led med personal som trivs och drivs av framgång samt har kul på jobbet.

Om tjänsten.
Efter vår utbildning kommer du att kunna arbeta som servicetekniker. Din huvudsakliga uppgift är att besöka våra kunder och ta hand om deras plåtbearbetningsmaskiner. Dessa maskiner inkluderar excenterpressar, gradsaxar, kantpressar, hydraulpressar och tillhörande utrustning.
Du kommer att ha en servicebil och utgå från din hemort när du åker ut till kunderna. Ibland kan du arbeta tillsammans med ett team när det handlar om installationer eller större projekt. Men generellt kommer du att jobba självständigt direkt hos våra kunder.
Det är ett självständigt jobb där du ansvarar för ditt arbetsområde. Om du behöver hjälp finns ett supportteam på huvudkontoret i Vingåker som är där för att stödja dig och se till att du lyckas med dina uppgifter.
Lämplig bostadsort för rollen är kring Mora. Resor med övernattning förekommer samt möten/träffar vid huvudkontoret i Vingåker. 

 Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är.

- Felsökning och reparationer.
- Förebyggande underhåll.
- Teknisk support och problemlösning.
- Planering och beredning av ditt dagliga arbete.
- Löpande kundkontakter.

Personliga egenskaper.

Som person är du en initiativtagare och engagerad problemlösare. Eftersom du arbetar ute hos våra kunder och har direktkontakt med dem sätter vi även stort värde på din sociala förmåga. Du är en handlingskraftig person som inte är rädd för hugga i när det behövs.  Företaget är inne i en digitaliseringsfas och du behöver därför ha förmågan att använda digitala verktyg för planering och avrapportering. Du är som person strukturerad och har en god administrativ förmåga.

Ansökan.
Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Olsons Maskinservice AB.
Tycker du att det låter intressant?
Fyll i formuläret så återkommer vi så snart vi kan!
Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07
Välkommen med din ansökan!