Resande servicetekniker till Olsons Maskinservice AB med placering i Eskilstuna

Om företaget.
Vår verksamhet är inom Service, Utbildning och Försäljning av plåtbearbetningsmaskiner inom verkstadsindustrin i Norden, med fokus på pressar.
Vi har vår grund i 50 års erfarenhet som serviceföretag i branschen och har utnyttjat den genuina och djupa maskinkunskapen till att bli en komplett leverantör inom vårt verksamhetsområde. Olsons Maskinservice AB är ett lönsamt bolag i en expansiv fas och vi behöver nu fler hungriga medarbetare med oss på resan.

På Olsons jobbar vi med kundens bästa i fokus, bästa servicen, effektivt- och professionellt i alla led med personal som trivs och drivs av framgång samt har kul på jobbet.

Om tjänsten.

Som servicetekniker arbetar du självständigt med service, underhåll och reparationer på plåtbearbetningsmaskiner ute hos våra kunder. Då framför allt med excenterpressar, gradsaxar, kantpressar, hydraulpressar samt kringutrustning. Du utgår hemifrån med en servicebil. Du kommer att arbeta i team vid installationer samt vid större uppdrag, men i huvudsak kommer du att arbeta självständigt direkt ute hos våra kunder.
Detta är ett fritt och självständigt arbete med eget distriktsansvar. Vid huvudkontoret i Vingåker finns ett supportteam som jobbar nära dig för att du ska lyckas med dina uppgifter.
Lämplig bostadsort för rollen är kring Eskilstuna. Resor med övernattning förekommer samt möten/träffar vid huvudkontoret i Vingåker. 

 Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är.

- Felsökning och reparationer.
- Förebyggande underhåll.
- Teknisk support och problemlösning.
- Planering och beredning av ditt dagliga arbete.
- Löpande kundkontakter.

Personliga egenskaper.

Som person är du en initiativtagare och engagerad problemlösare. Eftersom du arbetar ute hos våra kunder och har direktkontakt med dem sätter vi även stort värde på din sociala förmåga. Du är en handlingskraftig person som inte är rädd för hugga i när det behövs.  Företaget är inne i en digitaliseringsfas och du behöver därför ha förmågan att använda digitala verktyg för planering och avrapportering. Du är som person strukturerad och har en god administrativ förmåga.

Ansökan.
Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Olsons Maskinservice AB.
Tycker du att det låter intressant?
Fyll i formuläret så återkommer vi så snart vi kan!
Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07
Välkommen med din ansökan!