Resande servicetekniker till Olsons Maskinservice AB

Om företaget.
Vår verksamhet är inom Service, Utbildning och Försäljning av plåtbearbetningsmaskiner inom verkstadsindustrin i Norden, med fokus på pressar.
Vi omsätter 50 mkr och är 26 anställda varav 17 arbetar med service. Vi har vår grund i 40 års erfarenhet som serviceföretag i branschen och har utnyttjat den genuina och djupa maskinkunskapen till att bli en komplett leverantör inom vårt verksamhetsområde. Vi är i början av en expansiv fas med många intressanta projekt på gång och behöver stärka organisationen med nya medarbetare.

Om tjänsten.
Som servicetekniker arbetar du självständigt med service, underhåll och reparationer på plåtbearbetningsmaskiner ute hos våra kunder. Då framför allt med excenterpressar, gradsaxar, kantpressar, hydraulpressar samt kringutrustning.
Du utgår från hemmet med servicebil. Det kan förekomma övernattningar.
Arbetsområde i huvudsak Blekinge och Småland.
Detta är ett fritt och självständigt arbete med eget distriktsansvar för cirka 25 kunder och 250 maskiner. Vid huvudkontoret i Vingåker finns ett supportteam som jobbar nära dig för att du ska lyckas med dina uppgifter.

Dina arbetsuppgifter.
• Felsökning och reparationer inom mekanik, hydraulik och el/styrsystem
• Förebyggande underhåll
• Teknisk support och problemlösning
• Planering och beredning av arbeten
• Ombyggnader och installationer
• Kundvård

Personliga egenskaper.
Som person är du en initiativtagare och engagerad problemlösare. Eftersom du arbetar ute hos våra kunder och har direktkontakt med dem sätter vi även stort värde på din sociala förmåga. Du är en handlingskraftig person som inte är rädd för hugga i när det behövs.

Ansökan.
Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Olsons Maskinservice AB.
Tycker du att det låter intressant?
Fyll i formuläret så återkommer vi så snart vi kan!
Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07
Välkommen med din ansökan!