Resande servicetekniker till Jernforsen Energi System AB

Om oss
Sedan 1984 har Jernforsen levererat biobränsleanläggningar till mer än 1.000 nöjda kunder världen över. Idag är vi stolta över att vara i spetsen för teknisk utveckling och produktion av biobränsleanläggningar. Vår organisation drivs av ett stort engagemang och ambitionen om att alltid leverera produkter och support i toppklass.
Våra kunder är främst sågverk och andra träbearbetande industrier, pappers- och cellulosaindustrin samt kommuner och energiverk. Via vår samarbetspartner Linka
Energys produkter når vi även lantbrukssektorn.


Arbetet
Du kommer att arbeta med framförallt underhåll och igångsättning av Linka Energys olika biobränsleanläggningar. I tjänsten ingår det tjänsteresor med övernattning. Du kommer utgå från kontoret i Halmstad men kommer framförallt att vara ute på servicejobb runtom om i Götaland med focus på Skåne. På kontoret kommer du att arbeta främst med olika former av dokumentation.

Kompetens och erfarenhet
Följande kunskaper är önskvärda för denna tjänst:
• Elektronik
• El (baskunskaper, felsökning)
• Mekanik
• Pneumatik
• Hydraulik
• Datorkunskap
• Drivkraft av att lära sig nya saker.

Personliga egenskaper
Som person är du en initiativtagare och engagerad problemlösare. Då vi arbetar mitt i våra kunders verksamhet sätter vi även ett stort värde på din sociala förmåga. Det är vidare viktigt att du är en handlingskraftig person som inte är rädd för lite ”skit under naglarna".
Har du rätt personlighet och ett tekniskt intresse så kommer vi långt, då har vi rätt förutsättningar för att utbilda dig till en framgångsrik kollega.

Om ansökan.
Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Jernforsen energi system AB.
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning.

För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med personalchef på Werkstadsfolket: Nijazi Behrami, 0430-481 07
Välkommen med din ansökan!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam porttitor augue a turpis porttitor maximus. Nulla luctus elementum felis, sit amet condimentum lectus rutrum eget.