Resande Servicetekniker till Aerzen Scandinavia AB i Laholm

Om företaget.
Sedan 1864 har Aerzen producerat oljefria skruvkompressorer och blåsmaskiner till industrin. Vi har utvecklat oss från att vara en lokal maskinfabrik till en global aktör med dotterbolag i 52 länder runtom i världen trots detta är vi fortfarande ett familjeägt företag vilket på ett positivt sätt präglar vår verksamhet. Aerzen Scandinavia AB är ett dotterbolag som ägs till 100% av Aerzener Maschinenfabrik GmbH i Tyskland.
Aerzen Scandinavia AB levererar hela moderbolagets palett av produkter och tjänster. Våra kunder finns inom såväl industrin som även kommunala verksamheter. Till vår svenska avdelning söker vi nu en servicetekniker med en bred teknisk kompetens och förmåga att sätta sig in i kundernas olika processer. Kunskap inom styr/regler-teknik är meriterande.

Arbetsuppgifter.
Service, installation och felsökning inom el, automation och mekanik hos kunder runt om i Skandinavien. Du kommer att utgå från kontor/lager i Laholm och utföra arbeten hos kunder ungefär 3 dagar i veckan med två övernattningar per vecka i snitt. Du kommer att ha tillgång till fullutrustad servicebil och god teknisk support från kollegor.

Kvalifikationer.
- Mekanisk utbildning eller erfarenhet.
- Styr, reglerteknik och automation.

- Meriterande om du arbetat som Installationselektriker, nivå allmän behörighet, upp till 1000V.
- God datorkunnskap.
- Körkort med B-behörighet.
- Goda kunskaper inom engelska, (koncernspråk: engelska).

Personliga egenskaper.
Du bör ha bred teknisk förståelse och kompetens inom mekanik och elektronik.
Tjänsten kräver att du är självgående och funkar samtidigt bra i ditt team av kollegor.
Eftersom du kommer att utföra mycket arbete ute hos kunder så måste du vara serviceinriktad och flexibel och tycka om kundkontakt.
När du kommer ut på ett projekt så blir det inte alltid som man har tänkt sig och förväntat sig. Då måste du kunna leta fram bra lösningar och tänka utanför ramarna.
Du bör även tycka om att resa.

Vi
erbjuder.
Utmanande och varierande arbetsuppgifter.
Goda anställningsvillkor.
Omfattande utbildning både lokalt i Sverige och på fabriken i Tyskland.
Fritt arbete med ett stort mått av eget ansvar.

Ansökan.

Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Aerzen Scandinavia AB.
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning. Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!