Resande servicetekniker på lasermaskiner till Din Maskin AB

Om företaget.

Din Maskin är en mänsklig resurs inom plåtbearbetningsmaskiner. Vi erbjuder förutom våra fantastiska kantpressar, stansmaskiner, lasermaskiner och pressar även utbildning, förebyggande och avhjälpande service, reservdelar, serviceavtal, kompletterande utbildning, verktygsförsäljning samt försäljning av begagnade maskiner.

Om tjänsten.

Som resande servicetekniker på Din Maskin AB kommer du att arbeta med service, underhåll och reparationer av lasermaskiner runt om i hela Sverige och även i Norge. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
- Förebyggande och avhjälpande underhåll.
- Hålla i utbildningar för kunder.
- Genomföra installationer, både självständigt och tillsammans med kollegor. 


För att lyckas i tjänsten är det viktigt att du är van vid att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du kommer dock att ingå i ett team av välkomnande och hjälpsamma servicetekniker som ställer upp för varandra och som gärna delar med sig av sina kunskaper.  


Kvalifikationer.
Vi söker dig som har erfarenhet av lasermaskiner och kunskap inom mekanik, hydraulik, el och automation. Vi ser gärna att du har ett liknande arbete idag, men den rätte kandidaten kommer att erbjudas utbildning, både internt och hos våra leverantörer. Vår leverantör Prima Power är en av världens ledande leverantörer av 2D- och 3D-lasermaskiner och du kommer att få arbeta med maskiner med den allra senaste tekniken. Du har datavana och kan kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift.

Din Maskin AB erbjuder.
Vi erbjuder ett fritt och självständigt arbete där du får möjlighet att växa och utvecklas. Du kommer att få arbeta i ett företag med stor kundnöjdhet och snabba beslutsvägar. Vi erbjuder bland annat förmånliga anställningsvillkor, friskvårdsbidrag, utbildningar, bonusprogram och tjänstebil.

Vill du bli en del av Din Maskin?
Välkommen med din ansökan!

Ansökan.
Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Din Maskin AB.  

Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning.
Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!