Resande fältmekaniker till PWS Nordic AB i Perstorp

Om företaget.

PWS har 45 anställda i Norden och omsätter ca 700 miljoner SEK, med huvudkontor i Perstorp. Företaget har en stark marknadsposition i Norden, och utvecklar produkter för rationell avfallshantering. Bland de mest framstående produkterna märks Quattro Select (fyrfackskärl) och UWS (underjordsystem), där miljöaspekterna och möjligheterna att återvinna material är tungt vägande.

Arbetsuppgifter.

Som resande fältmekaniker på PWS Nordic kommer du arbeta med att serva, reparera och installera PWS innovativa lösningar för avfallshantering ute på fält. Du utgår från Perstorp och arbetet innebär periodvis resor med övernattningar. Du kommer arbeta tillsammans med en kollega och ni åker ut på olika uppdrag med en fullt utrustad lastbil. Arbetsuppgifterna är varierande och innebär allt från enklare till större och mer avancerade reparationer.  Du kommer att vara PWS Nordics ansikte utåt och kommer att representera företaget ute hos våra kunder. Administrativt arbete förekommer i rollen då du rapporterar och bokar alla jobb. 

Kvalifikationer.
Rätt person är det absolut viktigaste för oss på PWS Nordic. Därför lägger vi stor vikt på dina personliga egenskaper och hur du fungerar i team med andra människor. Vi söker en person som är praktiskt lagd, serviceinriktad och som trivs med att arbeta i lag men även självständigt. Ytterligare egenskaper vi värdesätter hos dig är att du är intresserad, engagerad och bidrar med att skapa ett gott arbetsklimat.
Dessa egenskaper är krav samt meriterande för tjänsten:
- Kunskaper gällande mekanik, felsökningar samt enklare elektronik.

- Svenska och engelska i tal och skrift.
- Datorvana, Microsoft Office.
- Körkort B.
- Körkort C, BE, CE är meriterande.
- Vana att arbeta med kran är önskvärt.

Vi erbjuder dig.
En arbetsplats som delar ett engagemang för att skapa lösningar som påverkar avfallshantering mot ett hållbart samhälle. PWS Nordic AB är den ledande leverantören inom modern avfallshantering i Norden. Som ett kreativt företag koncentrerar vi oss på produktsystem och produktutveckling i nära samarbete med kunder. Oavsett vart du vänder dig i organisationen hittar du en hängivenhet för kvalitet, innovation, kundtillfredsställelse och socialt ansvar. Hos oss kommer du ha stor möjlighet att göra din röst hörd och bidra med dina idéer för att vi ska bli ännu bättre.

PWS arbetar aktivt för en bra arbetsmiljö med jämställda förhållanden och vi ser gärna sökande med olika bakgrunder.

Ansökan.

Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt PWS Nordic AB.
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning. Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!