Resande elektriker – Emobility till Drivmedelsteknik AB

Om Halmstads Drivmedelsteknik AB.
Med kombinationen av lång erfarenhet, gediget kunnande och en stark drivkraft att hitta lösningar där andra ser problem vågar vi på Drivmedelsteknik sticka ut hakan och påstå att vi är Sveriges mest innovativa entreprenad- och serviceföretag med fokus på drivmedelsanläggningar. Drivmedelsteknik startades 1989 och idag är vi ca 30 anställda som jobbar med allt från enklare serviceuppdrag till att på totalentreprenad uppföra nya drivmedelsanläggningar.

-Nu söker vi elektriker till vår nya avdelning för e-Mobility.

Tjänsten.
Transportsektorn står inför stora omställningar när fordonsparken ska elektrifieras. En viktig pusselbit i detta är ett väl fungerande nätverk med snabbladdare för lätt- och tung trafik. Vi är med i denna omställning och kan erbjuda dig ett spännande och omväxlande arbete med mycket resor där du själv till stor del styr över din arbetstid. Arbetet är självständigt och du förväntas ta ett stort eget ansvar för dina uppdrag samt rapportering av dessa.
Tjänsten innebär resor med övernattningar i Sverige. Beroende på var du bor kommer du att utgå antingen från din bostad eller från vår anläggning i Halmstad.

Förväntad kompetens och erfarenhet.
Vi söker dig som är en erfaren och driven elektriker. Du är van vid att jobba både ensam och i team. Du ska arbeta med installation och driftsättning av nya anläggningar samt kunna utföra service och underhåll på dessa. Vi förutsätter att du är intresserad av e-Mobility men kanske även av solceller och batterilagring samt känner att du vill vara med och driva utvecklingen åt rätt håll. Du kommer självklart att köra elbil i tjänsten.  Är du auktoriserad elektriker är det meriterande men inget krav.
Du bör ha erfarenhet av arbete med nätverk samt datorvana. Tjänsten innefattar även en del arbete med mjukvaru- och betalsystem. Kundsupport - remote felsökning med dator. Vana vid arbete med lågspänning upp till 1000V är meriterande.

Utvecklingsmöjligheter.

Eftersom detta är en avdelning under uppbyggnad kommer det att finnas möjlighet att utvecklas i tjänsten med till exempel projektledning.

Personliga egenskaper.

Du är en initiativtagare och engagerad problemlösare som tänker utanför boxen med ett stort kundperspektiv. Att du är noggrann är en självklarhet. Med ett glatt humör och positiv inställning kommer du snabbt att bli en i gänget. Då vi arbetar mitt i våra kunders verksamhet är din sociala kompetens viktig för oss.

Vi erbjuder.
* Frihet under ansvar med flexibla arbetstider.
* Stora utvecklingsmöjligheter för rätt person.
* Varierande arbete.
* Traktamente enligt avtal.
* Bra boende.

Ansökan.
Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Halmstads Drivmedelsteknik AB.
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning.
Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!