Drivmedelsanläggare till Halmstads Drivmedelsteknik AB

Om Halmstads Drivmedelsteknik AB.
Med kombinationen av lång erfarenhet, gediget kunnande och en stark drivkraft att hitta lösningar där andra ser problem vågar vi på Drivmedelsteknik sticka ut hakan och påstå att vi är Sveriges mest innovativa entreprenad- och serviceföretag med fokus på drivmedelsanläggningar. Drivmedelsteknik startades 1989 och idag är vi ca 30 anställda som jobbar med allt från enklare serviceuppdrag till att på totalentreprenad uppföra nya drivmedelsanläggningar. 

- Nu söker vi nya medarbetare till vårt kompetenta team av drivmedelstekniker/ -anläggare.

Förväntad kompetens och erfarenhet.
Vi söker dig som är en driven problemlösare med ett stort tekniskt intresse och vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med mark, entreprenad och rörinstallationer. Har du rätt personlighet och ett tekniskt intresse så kommer vi långt - då har vi rätt förutsättningar för att utbilda dig till en ny framgångsrik kollega. B – körkort är ett krav och har du erfarenhet av entreprenadmaskiner är det meriterande.

Arbetet.
Du utgår från din bostad och tar dig till arbetsplatsen där du på sikt självständigt ansvarar för dina projekt. Tjänsten innebär stort eget ansvar och frihet där du har möjlighet att styra projekten och arbetstid. Du deltar själv i det praktiska arbetet samt samordning av underentreprenörer. Tjänsten är förknippad med övernattningar och då det är viktigt för oss att man sover gott och får i sig en bra frukost så bor vi alltid på hotell med bra standard.

Personliga egenskaper
Som person är du en initiativtagare och engagerad problemlösare. Då vi arbetar mitt i våra kunders verksamhet sätter vi även ett stort värde på din sociala förmåga.

Vi erbjuder.
* Frihet under ansvar med flexibla arbetstider
* Stora utvecklingsmöjligheter för rätt person
* Varierande arbete
* Traktamente enligt avtal
* Bra boende

Ansökan.

Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Halmstads Drivmedelsteknik AB.
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning.
Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!