Projektledare och Tekniskt ansvarig till Jergo AB i Höganäs

Om företaget.
Jergo AB är ett teknikinriktat företag med placering i Höganäs och Bergen (Norge). Verksamheten riktar sig mot industriunderhåll och kunderna är främst företag inom verkstads-, kärnkraft och oljeindustrin. Vi är marknadsledande i Skandinavien när det gäller försäljning och uthyrning av mobila maskiner. Utöver det utför vi mobil bearbetning på site. Jergo AB har i dagsläget 11 anställda i Höganäs, vilket är placeringsort för tjänsten. Vår främsta tillgång är våra medarbetare.

Om tjänsten.
Vi söker en person till vårt On-site team, vars huvuduppgift är att planera och genomföra metallbearbetnings-projekt ute på site hos kunder. Det varvas med reparationer och underhåll av maskiner i egen verkstad. Din roll blir att ta det tekniska ansvaret för alla avdelningens processer och driva affärsplanen framåt inom gruppen.

Önskvärd erfarenhet.
 
Vi söker dig som har en teknisk utbildning på lägst gymnasial nivå. Erfarenhet av metallbearbetning eller att kunna skapa enkla CAD-konstruktioner är meriterande men inte ett krav. B-körkort är ett krav och god datorvana är en självklarhet. Du ska behärska svenska och engelska i såväl tal som skrift. Vi tror att du trivs att arbeta med många kontaktytor, såväl internt som externt.

Som person är du.
För att lyckas i denna roll måste du ha hög kvalitetskänsla. Du är tekniskt nyfiken och proaktiv med förmåga att se helheten. Till din hjälp har du kollegor med lång erfarenhet. För att trivas i rollen är det viktigt att du arbetar strukturerat, har god planering i ditt arbetssätt och är noggrann i din dokumentation.

Vi erbjuder dig.
Har du några års erfarenhet som ex servicetekniker, teknisk säljare, industri- eller verkstadsarbetare och är redo att ta nästa steg i karriären? Trivs du i en miljö med omväxlande uppgifter? Då kan Jergo AB erbjuda ett intressant och utvecklande arbete. Arbetsmiljön präglas av tillit, respekt och god gemenskap. Vi arbetar kundfokuserat, affärsmässigt och ansvarsfullt. Det är värderingar som du behöver dela för att vara rätt person för rollen.
Jergo AB följer gällande kollektivavtal och erbjuder förmåner såsom t.ex. flextid, friskvårdsbidrag och privat sjukvårdsförsäkring.

Om ansökan.

Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Jergo AB.
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning.
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med Werkstadsfolkets personalchef: Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!