PLC-programmerare till Spitze AB

Spitze AB
Spitze AB grundades 2005 och företaget utvecklar och producerar förpackningsmaskiner för kartong och wellpapp. IKEA är i dag den enskilt största kunden och livsmedelsindustrin utgör 60-70% av kunderna. Spitze AB omsätter ca 100 miljoner kronor och har runt 45 anställda.

- Nu söker Spitze förstärkning i form av en driven PLC-programmerare.  

Om Tjänsten.
Som PLC-programmerare kommer du att jobba med att se till så att företagets maskiner fungerar som de ska. Du kommer jobba nära våra maskinkonstruktörer där din uppgift blir att programmera och driftsätta PLC-system för styrning av maskinerna. Tjänsten innebär att arbeta mycket med nyutveckling i takt med att Spitze uppfinner nya lösningar. Men du kan även komma att jobba med att uppdatera befintliga system. Du dokumenterar ditt arbete väl och ger support till dina kollegor som använder maskinerna. Våra maskinpartners som du kommer samarbeta med finns över hela världen och det är därför viktigt att du känner dig trygg i din engelska.

Kvalifikationer.

Förutom ett stort driv och intresse kring ny teknik så bör du ha några års erfarenhet av arbete med PLC-programmering sedan tidigare. Våra maskiner styrs med programspråken Siemens och Allen Bradley, erfarenhet inom dessa är klart meriterande, men inget krav.

Personliga egenskaper.
Hos Spitze är rätt personlighet viktigare än något annat. Vi utbildar all personal. Du behöver vara en lagspelare, en person som funkar bra ihop med andra. Spitze är ett familjärt företag som värnar om sin personal. Det är därför viktigt att du är en person som är prestigelös och gärna hjälper till där behovet finns.

Ansökan.

Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Spitze AB.
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning.
Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!