Platschef/Filialchef till Francks Kylindustri AB i Karlskrona. 

Om oss.
I tre generationer har Francks stått för Sveriges kunnigaste yrkeskår inom industriell kyla och värme. Företaget startades 1950 av familjen Franck och drivs i tredje generationen. Från ett litet företag med en gammal cheva-pickup som enda servicebil har vi vuxit till en koncern i expansiv utveckling med 240 anställda på 14 orter runt om i Sverige med en omsättning på ca 600 miljoner kronor om året.


Idag är vi en uppskattad leverantör till företag där exakta gradtal är avgörande för hur dagen, och räkenskapsåret, ska sluta. Med en passion för precision utformar, installerar, servar och underhåller vi temperatursystem för några av landets ledande varumärken.

Arbetsuppgifter.
Vi ska nu starta upp vår filial i Karlskrona och söker därför en platschef som kan vara med om att bygga upp och driva verksamheten i den här regionen.
För att göra ett bra jobb som platschef/filialchef på Francks Kylindustri ska du vara drivande och affärsmässig. Du kommer att ha hand om kundkontakter för att sälja in jobb och skriva offerter.
Tjänsten ställer också krav på ledaregenskaper då du kommer att leda och organisera montörer för service och installation.

Meriterande.
- Köldteknisk bakgrund.
- Kylcertifikat kategori 1.
- Erfarenhet av styr- & regler och/eller el-behörighet.

Jobba på Francks Kylindustri AB.
Som ett av Sveriges modernaste företag inom kyla och värme har vi en given plats på din shortlist när du letar utmaningar. Våra projekt beskriver sånt som redan är gjort men vi hoppas du blir en del av de lösningar som ingen ännu kommit på och som platschef har du möjlighet att påverka den här utvecklingen som gör att Francks är ett ledande företag i branschen.

Vissa söker sig till oss redan efter yrkesutbildning eller gymnasiet, andra positioner kräver att du redan har flera års framgångsrik erfarenhet av kylsystem och värmepumpar. Våra yrkesroller omfattar kylinstallatörer, servicetekniker, utvecklare, systemvetare och ingenjörer. Oavsett vilken nivå du kommer in på, blir du del av en familj. Ett team med verksamhet över hela Sverige och målet att vara bäst i landet.

Kyla och värme är en framtidsbransch. Francks är i framkant när det gäller precision, energieffektivitet och hållbar utveckling. Rätt temperatur på rätt plats är ett hantverk du kan lära dig och föra vidare. Välkommen in i kylan.

Ansökan.
Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Francks Kylindustri AB.  
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning.
Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!