Montör till Malwa Forest AB i Skene

Om Malwa Forest AB
Malwa Forest utvecklar och tillverkar kompakta gallringsmaskiner för en mer skonsam skogsskötsel. Våra maskiner kräver inga stickvägar. De kryssar fram mellan träden i stående skog utan att orsaka skador på mark och miljö. Modellprogrammet består av professionella skördare, skotare och kombi.
Företaget grundades 2009 och är idag marknadsledande i Sverige inom vårt segment. Intresset från andra länder ökar stadigt och vi räknar nu med att mer än varannan Malwa går på export. Utveckling och tillverkning sker i vår anläggning i Skene mellan Borås och Varberg och bara 25 minuter med bil från Göteborg-Landvetter Flygplats.

Om tjänsten.

Som montör på Malwa kommer du att arbeta med att montera och bygga ihop nya skogsmaskiner i kompaktklassen till kunder. På Malwa arbetar vi i team. Det är omväxlande montering i små serier inom hydraulik, styrsystem och mekanik.

Kvalifikationer.

För att lyckas bra i tjänsten som montör hos Malwa så bör du vara en driven och prestigelös person. Du bör ha ett genuint intresse för teknik och fordon. Om du har kunskaper inom hydraulik, mekanik och elmontage så är det mycket meriterande. Har du dessutom jobbat med skog, entreprenad eller lantbruksmaskiner så är du precis det vi söker. Men vi lägger väldigt stor vikt och betydelse på din personlighet. Det är viktigt att man passar bra in i vår grupp då man arbetar mycket ihop för att nå våra mål.  

Ansökan.
Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Malwa Forest AB.  
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning.
Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!