Montör till kund i Markaryd!

Möbelmontör i Markaryd!

Du kommer arbeta på en fabrik i Markaryds som tillverkar möbler av hög kvalité. Det innebär noggrannhet och känsla för kvalité i arbetet. Arbetsuppgifterna består framförallt av montering. Viktigaste är att du är händig och villig att lära dig, utbildning sker på plats. Du kommer arbeta i grupp så det är viktigt med en bra social förmåga. Arbetsuppgifterna varierar så det ställs krav på att du är en problemlösare.

Om dig

Vi söker dig som är en lagspelare och gärna intresserad av att jobba med händerna. Det är meriterande om du har erfarenhet av montering, men det är inget krav.

Tjänsten är på heltid och börjar med en provanställning på 6 månader hos oss på Werkstadsfolket. Sedan går tjänsten över i tillsvidareanställning hos kund för rätt person.

Om ansökan

För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket: Nijazi Behrami, 0430-481 07 nb@werkstadsfolket.se

Vi förstår att alla inte ha ett färdigt CV, därför uppmanar vi er att skicka in era kontaktuppgifter och en kort beskrivning om vad ni gör idag så kan vi ta resten över telefon!