Montör till Interconsult AB i Falkenberg

Interconsult Sverige AB.
Interconsult Sverige AB grundades 2016 men har anor så långt tillbaka som 1949 med det sagt så är vi ett bolag där gamla beprövade kunskaper blandas med nya tankar, idéer och tillvägagångssätt. Våra produkter är branschledande på många punkter och präglas av hög kvalitet samt att de är väldigt lättarbetade och uppskattade av våra kunder. Vår ambition är att fortsätta bolagets utveckling och expansion med ledorden att vara den som alla andra i branschen vill efterlikna. Vi är ett företag som designar, tillverkar och kvalitetssäkrar olika lastbilspåbyggnationer och släpbyggnationer avsedda för hantering av flytande avfall. Vi bedriver även trading av fordon som är avsedda för transport av granulater. Utöver detta så bedriver vi även service och reparation av dessa produkter. Vi är baserade i Falkenberg, omsätter i dagsläget cirka 100 MSEK och är snart 30 anställda.

Vill du veta mer är du välkommen att besöka vår hemsida www.interconsult.se

Intresserad av att bli Interconsults nästa montör?

Om tjänsten.
Du kommer framför allt att arbeta med montering av påbyggnader på olika lastbilspåbyggnationer och släpbyggnationer avsedda för hantering av flytande material. Det är en varierande tjänst med många olika arbetsuppgifter så det finns stora möjligheter att utvecklas kompetensmässigt.

Kvalifikationer och krav på tjänsten.
Vi ser gärna att du är en erfaren montör med ett tekniskt intresse. Har du arbetat med någon form av fordon, entreprenad- skogs- eller lantbruksmaskiner är det meriterande. Det är också bra om du har erfarenhet av hydraulik och enkel montagesvetsning.

Du är ansvarsfull, noggrann och har ett högt säkerhetsmedvetande. Du tycker om att arbeta i team och är van vid att lösa arbetsuppgifter både självständigt och tillsammans med dina kollegor.

Ansökan

Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Interconsult Sverige AB.
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning. Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!