Montör till Br. Ahlm Maskin AB i Skurup

Br. Ahlm Maskin AB.
Br. Ahlm Maskin AB konstruerar, bygger och servar maskiner inom byggindustrin.
I nuläget har företaget en marknadsledande roll i Skandinavien inom byggnationer på lastbil eller trailer med blandningsutrustningar för flytspackel. Större delen av maskinutrustningarna är egenkonstruerade och utvecklade av oss själva.

Vill du bli en i vårt starka team och vara med i vår utveckling av våra maskiner?


Om tjänsten.
Br. Ahlm Maskin AB i Skurup är i en mycket expansiv fas och söker därför just nu montörer för arbete vid tillverkningen av våra maskiner.
I dina arbetsuppgifter ingår allt från grundbearbetning till slutarbetning av produkter.

Kvalifikationer.
Huvuddelen av dina arbetsuppgifter kommer att vara montering av maskiner. Dels att sätta ihop olika komponenter, rör och slangar men också att koppla upp hela enheter på ett lastbilssläp. Detta är en spännande och intressant tjänst där man är med från ritning till slutmontering och test av maskin. Det är meriterande om du har jobbat med maskinbygge, som underhållstekniker eller med VVS.

Personliga egenskaper.
Hos oss är det mycket med ambitioner och vilja att utvecklas. Med rätt personlighet så kan man lära sig många olika delar i vår produktion. Våra produkter är unika och vi vill att man ska ha ett intresse för vår teknik. Vi ser att noggrannhet är en av dina starka sidor. Ordning och reda är en av dina stöttepelare i ditt arbete. Vi ser även att du behärskar svenska språket i både tal och skrift då mycket av underlagen är skriftliga.

Ansökan.

Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Br. Ahlm Maskin AB.  
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning.
Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!