Du kommer arbeta på en verkstad med framförallt montering av extrautrustning till skåpbilar, exempelvis bilinredningar till hantverkare, hyttinredningar och flaksystem. Det handlar om allt från montering till kabeldragning.

Vi söker någon med följande kunskaper och egenskaper:
* Erfarenhet av montering, gärna på fordon.
* Stor fördel om du har erfarenhet av 12v / 24v EL.
* Duktig problemlösare
* En lagspelare

För en mer detaljerad beskrivning av jobbet kan ni kontakta vår personalchef Nijazi på
Tel: +46 (0) 430 48 107

Om dig.

Om Bilutrustarna

Om ansökan

Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av yrket och vill utveckla dina kunskaper hos oss. Vi lägger stor vikt i personen då det som sagt är ett socialt jobb där det även ska fungera bra med kunder och kollegor. Känner du att ovanstående beskriver dig är du varmt välkommen med din ansökan!

Vi bygger arbetsglädje!

Vi specialanpassar yrkesfordon och inreder dem efter kundens behov. Oavsett vilken typ av servicebil så anpassar vi lösningar för att underlätta för våra kunder.

Vi är stolta återförsäljare för System Edströms & Modul-system bilinredningar, detta borgar för en hög kvalitet och en funktionslösning på i stort sett alla förekommande bilmärken.

För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med personalchef på Werkstadsfolket: Nijazi Behrami, 0430-481 07
nb@werkstadsfolket.se

Vi förstår att alla inte ha ett färdigt CV, därför uppmanar vi er att skicka in era kontaktuppgifter och en kort beskrivning om vad ni gör idag så kan vi ta resten över telefon!