Mekaniker/tekniker på kvällsskift till Mekka Service i Malmö

Om företaget.
Mekka Service ingår i koncernen Mekka Traffic Group som verkar inom den svenska kollektivtrafiken. Vi är en serviceorganisation för tunga fordon som servar och reparerar koncernens f ordonsflotta och också tar emot externa kunder. Mekka Service är en verkstadsorganisation som finns på drygt 13 orter i Sverige. Varumärket ingår i Mekka Traffic Group och har som främsta uppdrag att serva och reparera bussar inom koncernens fordonsflotta som har drygt 1450 fordon. 

Till verkstaden i Malmö söker vi nu mekaniker/tekniker på kvällsskiftet.

Om tjänsten.

I denna roll som fordonstekniker kommer du arbeta med allt ifrån service till kvalificerad felsökning, diagnos samt reparationer. Som medarbetare på Mekka Service är det viktigt att du kan utföra ett arbete med kunden i fokus, både när det kommer till den externa kunden och den interna kunden, Det pågår en förändring inom bussbranschen där allt fler fordon blir eldrivna. Fordonsflottan består främst av Mercedes, men även från MAN, Scania, Setra och Volvo.

Kvalifikationer.

Vi söker dig som har:
- Fordonsteknisk utbildning i gymnasienivå, eller motsvarande. Alternativt erfarenhet av fordonstekniskt arbete, gärna inom buss eller andra tunga fordon.
- B-körkort.
- God datorvana.
Även om du inte uppfyller alla ovanstående krav är du välkommen med din ansökan.

Det är meriterande om du har:
- C- och/eller D-körkort.
- Kunskap eller kännedom om diagnosverktyg eller annan spetskompetens.

För att trivas hos oss och i arbetet bör du vara noggrann, fokuserad och flexibel samt att du besitter en god samarbetsförmåga. I ditt dagliga arbete värdesätter du att jobba under eget ansvar och har förmågan att prioritera och självständigt lösa problem.

Ansökan.

Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Mekka Service.
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning. Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07
Välkommen med din ansökan!