Mekaniker/ områdestekniker till Befesa ScanDust AB i Landskrona.

Befesa ScanDust AB i Landskrona.
Befesa ScanDust är ett återvinningsföretag i Landskrona med fokus på återvinning av filterstoft från tillverkning av rostfritt stål. Sedan starten 1983 så har Befesa ScanDust återvunnit hundratusentals ton rostfritt stålstoft som samlats i våra kunders filteranläggningar. På det gamla varvsområdet utanför Landskrona byggdes en modern återvinningsverksamhet upp med stöd av svenska staten, där den modernaste tekniken används för att återvinna metaller. Den avancerade schaktugnen och bolagets starka fokus på att uppnå en hållbar stålproduktion i Sverige är viktiga pusselbitar i att skapa en verksamhet som Landskrona, och hela Skåne, är stolta över.

Hos Befesa ScanDust AB erbjuds du ett utvecklande arbete i ett återvinningsföretag där vi är en viktig del i den svenska stålindustrin. Arbete i en stabil koncern med inriktning mot miljö. Trevlig arbetsplats med trevliga kollegor.

Efter en lyckad rekrytering så söker vi efter ytterligare en erfaren mekaniker/ områdestekniker till Befesa i Landskrona.

Om tjänsten som mekaniker/områdestekniker.
Som områdestekniker har du ansvar för ett område i processen, med syfte att skapa kontroll över statusläget och långsiktigt minimera akuta insatser. Ditt fokus kommer att vara uppbyggnad och utförande av vårt förebyggande underhåll på ditt område. Du kommer att sammanställa, planera och hålla samman underhållsarbeten på ditt område under planerade underhållsstopp Du kommer att ingå i underhållsstyrkan och fungera som ett stöd till produktionen och arbeta med underhåll, problemlösning och förbättringar av utrustning och maskiner. All rapportering av underhållsarbeten sker i vårt underhållssystem.

Kvalifikationer.
Vi söker en person med verkstadsmekanisk utbildning eller motsvarande kunskaper. Du bör ha erfarenhet inom, svetsteknik, pneumatik, maskinteknik, samt gärna styr & regler. Grundläggande kunskaper i maskinritningar är ett krav. Du har några års erfarenhet som mekaniker inom processindustrin.

Kompetenskrav:
- Elunderhåll för mekaniker.
- FU & Inspektion.
- Goda kunskaper i datoranvändande.
- Grundläggande kunskaper i engelska.
- UH-system.
- Ritningsförståelse.

Personliga egenskaper som efterfrågas.
Du är en öppen, flexibel och noggrann person med en hög känsla för service men som också trivs med ett självständigt arbete. Du är också en uppfinningsrik person med förmåga att komma med individuella och kreativa lösningar. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Ansökan.
Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Befesa ScanDust AB i Landskrona.
Tycker du att det låter intressant? Fyll i formuläret så återkommer vi så snart vi kan!
Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07
Välkommen med din ansökan!