Mekaniker till VR Sverige AB i Helsingborg

VR Sverige AB.
I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Vi skapar moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos VR Sverige ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Vi är seriös utmanare på den svenska kollektivtrafikmarknaden med ambitionen att kontinuerligt vinna nya marknadsandelar. Det åstadkommer vi genom att alltid se möjligheterna till nya innovativa lösningar som får ännu fler människor att resa kollektivt. Hoppas att du vill vara med på vår resa.

Nu söker vi en driven mekaniker som vill bidra till att lyfta Helsingborgs kollektivtrafik till en annan nivå. Om du brinner för att arbeta med den senaste tekniken både inom eldrivna bussar samt EURO 6 gasmotorer så är detta tjänsten för dig!

Om tjänsten.
Som bussmekaniker kommer du att arbeta med löpande och förebyggande underhåll av El och gasdrivna fordon. Du kommer att bidra till att våra bussar snabbt kommer ut i trafik igen. Verkstadens främsta uppgift är att tillhandahålla trafik och driftsäkra bussar till vårt trafikuppdrag. Fordonsflottan består i dagsläget av Mercedes, VDL och MAN.

Kvalifikationer.
Du som söker tjänsten ska ha en verkstadsteknisk utbildning och erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker inom tunga fordon, gärna bussar. Du ska även ha god kännedom om diagnosverktyg för felsökning samt gärna se elektroniken som en naturlig del av ditt dagliga arbete. Har du erfarenhet av högvoltssystem från andra fordonstyper är det mycket meriterande. Som person är du engagerad, noggrann och van vid att ta egna initiativ. Det är viktigt att du har god kunskap i svenska språket, både i tal och i skrift.

Ansökan

Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt VR Sverige AB.
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning. Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07
Välkommen med din ansökan!