Mekaniker till Oresund DryDocks AB i Landskrona

Om företaget
Oresund DryDocks AB är ett helägt dotterbolag till Oresund Heavy Industries AB. Vi är en av de ledande aktörerna i norra Europa gällande verksamhetsområdet ”fartygsreparationer”. Verksamheten drivs på varv i Landskrona och har de senaste 20 åren mycket framgångsrikt bedrivit lönsam verksamhet under tillväxt. Teamet utgörs av dedikerade problemlösare - från projektledning till produktion och tillsammans är vi cirka 80 anställda. Oresund DryDocks miljö präglas av stora fartyg, arbete i tung industri med höga krav på flexibilitet och servicegrad. Våra kunder är svenska och internationella rederier som exempelvis Viking Line, Stena Line, Finnlines och Kustbevakningen. Vi är en entreprenörsdriven verksamhet med fokus på hög lösningsförmåga och servicenivå gällande tekniskt komplexa utmaningar.

Vi vill nu förstärka vårt team ytterligare och söker därför en mekaniker med inriktning mot tung industri/varv.

Om Tjänsten.
Som mekaniker på Oresund DryDocks kommer du bland annat att arbeta med axeldragning, byte av propellerblad, renovering och översyn av bottenventiler, demontering av roder, förnyelse av roderlager, renovering och översyn av värmeväxlare och pumpar, översyn av dieselmotorer, renovering av ankarvinschar och vinschar. Projekten är oftast korta, cirka en till två veckor per projekt, vilket innebär att arbetstempot är högt, och du förväntas kunna omprioritera ditt arbete utifrån kundens behov och önskemål.

Kvalifikationer och meriter.
För att passa in i rollen som mekaniker så bör du ha följande:
- Kunnig och självgående mekaniker med erfarenhet från underhåll och reparation.
- Allmänkunskap av de flesta typer av mekaniska arbeten dvs reparation av pumpar, fordon, verkstadsmaskiner och lyftinrättningar.
- Arbeta på höjder och trånga utrymmen, då detta kan förekomma.
- Kunna arbeta på obekväma arbetstider då detta ibland kan förekomma.
- Prata och förstå engelska.
- Kännedom om metallbearbetning och svetsning är önskvärt men inget krav.
- B-Körkort.

Personliga egenskaper.

Du är en person med hög integritet och social kompetens, som respekterar och uppmuntrar dina kollegor, och hjälper till när det behövs, allt för att bidra till ert gemensamma resultat. Med hjälp av din positiva inställning och ditt engagemang bidrar du till teamets laganda och en trivsam arbetsmiljö. Vi har duktiga och lojala medarbetare och ser gärna att du vill utvecklas tillsammans med företaget.


Ansökan.

Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Oresund DryDocks AB.  
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning.
Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!