Mekaniker för entreprenadmaskiner till Maskinparken AB i Svedala

Maskinparken Malmö AB.
KS Maskiner AB grundat 1966, numera Maskinparken Malmö AB en del av Maskinparken Sverige AB som idag är ett av Sveriges största företag inom park- och markvårdsmaskiner med försäljning och service.
Sedan början av 2020 ingår vi i Maskinparken AB som är en sammanslagning av 6 bolag inom samma bransch. Genom sammanslagningen av dessa bolag med många års erfarenhet i branschen kan vi erbjuda en hög servicenivå med specialistkunskaper utan att tappa den viktiga lokala närvaron.
Vi är stadigt växande och behöver nu utöka vår personalstyrka med en mekaniker.

Vad ska du göra?
Till vår verkstad- och serviceverksamhet söker vi nu en erfaren mekaniker med arbetsuppgift att reparera och serva våra kunders entreprenadmaskiner. Det ingår även att göra nya maskiner leveransklara till kund. Våra entreprenadmaskiner är i mindre format än de traditionella som du kanske arbetar med idag, men funktionerna är desamma. Du kommer för det mesta att arbeta inne i vår verkstad där vi har en bra arbetsmiljö. Som mekaniker hos oss erbjuds du en omväxlande tjänst där du ansvarar för att ge våra kunder bäst service och kunnande i branschen. Du kommer få arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter inom områdena:

• Mekanik
• El och Elektronik
• Hydraulik

Vem är du?
Vi söker dig med ett stort och brinnande intresse för mekanik och teknik. Du är van att arbeta självständigt med dina uppgifter, men tycker samtidigt om tillhörigheten av en grupp och samarbete.
Du arbetar idag som mekaniker på entreprenad- eller lantbruksmaskiner eller har motsvarande kompetens och ser en möjlighet att använda dessa kunskaper på våra mindre och lättare maskiner.

Som person vill du alltid göra ett bra arbete. Du tycker om ordning och reda där du har koll på dina projekt, din planering och säkert även dina egna verktyg.

Ansökan.
Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Maskinparken Malmö AB.
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning.
Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!