Mekaniker för tunga fordon till Wackfelt Transport AB i Göteborg

Om företaget.
Wackfelt Transport AB är ett logistikföretag med sin anläggning i Stora Holm Göteborg.
Vi har varit verksamma sedan 1962 och har utvecklat vår logistikverksamhet och verkstad för tunga fordon i en modern kontors och verkstadsanläggning. Vi utför alla förekommande arbeten med tunga fordon som förekommer i en fullserviceverkstad. Vi är totalt 20 medarbetare på företaget. Wackfelt Transport AB har kollektivavtal och erbjuder våra anställda en säker och trygg arbetsplats där det finns ett stort utrymme för kompetensutveckling.
Vår vision är att med en trivsam och god arbetsmiljö för våra anställda kontinuerligt utveckla vår verksamhet med högsta kvalitet.

Om tjänsten.
Vi söker en erfaren mekaniker till vår verkstad då vi har en positiv utveckling och hög efterfrågan på våra tjänster hos våra kunder. Du kommer att arbeta i ett team om tre mekaniker. Ni har ett nära samarbete i teamet, där ni både arbetar tillsammans och självständigt. Det innebär att du behöver ha en god samarbetsförmåga och uppskattar ordning och reda på din arbetsplats. Vi utför både interna arbeten på vår egen vagnpark och för externa kunder. Utöver detta så utför vi arbeten för samtliga försäkringsbolag.

Kvalifikationer.
Vi arbetar med alla bilmärken och påbyggnationer och är auktoriserade för färdskrivare, AC och använder Volvos Techtool för diagnos på tunga fordon. Har du erfarenhet av ovan områden så är det meriterande.
Det är önskvärt att du bor i Göteborgsområdet och att du har tillgång till egen bil.

Ansökan
Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Wackfelt Transport AB.
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning. Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!