Maskinoperatör till abeco i Hishult

Om företaget.
abeco började med ommantling i början av 1970-talet. 1983 köpte Bo Ljungkvist företaget som då bytte namn till abeco system BL ab. Han hade innan dess varit den största kunden till abeco. 1985 flyttades verksamheten till Hishult i södra Halland. abeco har idag 15 anställda och drivs fortfarande av familjen Ljungkvist.
abeco producerar träbaserade listverk av plattmaterial och massivträ oftast belagt med folie, faner eller laminat, till främst Nordisk möbel- och byggvaruindustri.
Här kan du kika på en presentationsfilm från abeco:

https://www.youtube.com/watch?v=FyTDpZEZgws

Om tjänsten.
Det är en varierande tjänst där det krävs en hel del skruvande när man ställer om maskinerna mellan olika format. När det är gjort ser man till att mata och stapla material när maskinen körs tills nästa format ska produceras och ny omställning ska göras. Dessutom gör vi mycket felsökning och reparationer själva så det är bra om du även kan hjälpa till med detta och är intresserad av att lära dig mer och utvecklas i tjänsten

Kvalifikationer
Du får gärna ha erfarenhet av arbete som maskinoperatör, hyveloperatör eller liknande. Har du dessutom skruvat med bilar, MC eller andra fordon tidigare är detta mycket meriterande. Maskinerna som du kommer att arbeta med styrs mycket av tryckluft och olika givare så det är bra om du även har erfarenhet av detta. Det viktigt att du tycker om felsökning, är en problemlösare och som ser till att få saker gjorda.

Ansökan.
Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt abeco system BL ab.
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning.
Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon! För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07
Välkommen med din ansökan!