Manuell Svarvare/fräsare till Protoma i Luleå

Om företaget.
Protoma i Luleå har som målsättning att ge industrin och entreprenadbranschen i Norrland lokal service med hög kvalité och tillgänglighet. Verkstaden består idag av tre delar: Hydraulikverkstad där vi genomför tillverkning och renovering av hydraulcylindrar mot industrin och entreprenadföretag. Serviceverkstad som också är en auktoriserad servicepartner av mobilkranar av märken som HIAB, Palfinger och Fassi. Samt en Parker Store butik med produkter inom hydraulik, ledningskomponenter, pneumatik och filtrering.

Om tjänsten.
Du kommer mest att arbeta med att reparera och tillverka hela eller delar av hydraulcylindrar för entreprenadmaskiner och kranar. För detta krävs det att du har lång erfarenhet av manuell svarvning och fräsning. Eftersom det är mycket reparation och stycktillverkning måste du ha erfarenhet av detta. Det är en varierande tjänst med mycket arbete på våra kunders maskiner och komponenter. Arbetet är till viss del teambaserat samtidigt som du måste kunna arbeta på egen hand när så krävs. För att möta kunder och kollegor på ett bra sätt bör du ha bra social kompetens.

Kvalifikationer.
Vi söker dig som har ett gediget intresse för tillverkning och produktion inom bearbetning. Vi ser att du som söker har relevant utbildning eller arbetserfarenhet inom manuell svarv/fräs, service- och underhållsverksamhet. Har du erfarenhet av styrda maskiner är det meriterande men inget krav. Vi förutsätter att du uttrycker dig med enkelhet i tal och skrift på svenska. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har ett eget driv, är ansvarsfull,

Ansökan.

Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Protoma AB.
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning. Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07
Välkommen med din ansökan!