Lastbilsmekaniker till LBC-Ängstorp AB i Laholm

LBC- Ängstorp AB
Företaget har sina rötter i ett kungligt påbud på 40-talet om att droskägare skulle gå samman i centraler. Från denna start, då lastbilarna lastade 3–4 ton till dagens ekipage som lastar upp mot 40 ton, har företagets uppgift alltid varit att serva kundernas behov. Idag gör vi det med specialiserade bilar som effektivt löser era problem. I begynnelsen fanns endast lastbilar i företaget men numera kan vi erbjuda en mängd produkter och tjänster som du kan se på denna hemsida. Vi är stolta över vår historia men lika hungriga på vad vi kan göra i framtiden. Idag är vi ca 50 medarbetare i företaget och sysselsätter ca 120 personer med våra ägare och omsättningen ligger på 160 miljoner. Hur framtiden ser ut vet vi inte, men vi vill vara där och utvecklas, lösa problem och serva nuvarande och framtida kunder.

Vi har mycket att göra på verkstaden så vi behöver fler lastbilsmekaniker.

Om tjänsten.
Du kommer arbeta på vår verkstad för tunga fordon som mekaniker/servicetekniker. Du kommer att arbeta med service, reparation och underhåll av våra egna lastbilar samt släpvagnar. Eftersom vi är auktoriserad MAN-verkstad så det är framför allt fordon av det märket som du kommer att arbeta med. Men vi servar och underhåller även andra märken.

Kvalifikationer och krav på tjänsten.
Vi ser gärna att du har gått en form av fordonsutbildning på gymnasiet. Sedan vill vi att du ska ha någon form av erfarenhet inom verkstad. Och framför allt ett stort tekniskt intresse. Erfarenhet av felsökning av el på fordon är meriterande. Personligheten är det mest avgörande för denna tjänst. Den egenskap som är absolut viktigast för oss är intresse för jobbet. Vi vill hitta en person som är tekniskt intresserad och vill lära sig. Du ska vara ödmjuk och social. Har du intresse av att lära dig eller grundläggande kunskaper inom fordon och mekanik så kan du absolut vara rätt person för oss. Vidare ser vi gärna att du är ansvarsfull, noggrann och har ett högt säkerhetsmedvetande.

Ansökan
Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt LBC-Ängstorp AB.
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning. Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07
Välkommen med din ansökan!