Laser-/Kantpressoperatör till Spitze AB

Om företaget 
Spitze AB grundades 2005 och företaget utvecklar och producerar förpackningsmaskiner för kartong och wellpapp. IKEA är i dag den enskilt största kunden och livsmedelsindustrin utgör 60-70% av kunderna. Spitze AB omsätter ca 100 miljoner kronor och har runt 45 anställda.

- Nu söker Spitze förstärkning i form av en driven och allsidig operatör.

Om Tjänsten.

Jobbet går ut på att sköta laser och kantpress. Det handlar om specialtillverkning av plåtdetaljer i rostfritt material. Du kommer ställa in, programmera och köra våra maskiner.  Maskinerna är nya och du kommer att arbeta med den senaste tekniken.

Kvalifikationer.
Vi söker dig som har ett tekniskt och logiskt tänkande. Har du arbetat som maskinoperatör så är det mycket meriterande. Om du har jobbat med plåtbearbetning så är det också bra. Det viktiga är att du förstår dig på material och teknik samt att du har ett tekniskt intresse. Erfarenhet av svetsning i rostfritt är en stor merit.

Personliga egenskaper.
Hos Spitze är rätt personlighet viktigare än något annat. Vi utbildar all personal. Du behöver vara en lagspelare, en person som funkar bra ihop med andra. Spitze är ett familjärt företag som värnar om sin personal. Det är därför viktigt att du är en person som är prestigelös och gärna hjälper till där behovet finns.

Ansökan.
Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Spitze AB.
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning.
Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!