Elektriker / Larmtekniker till Halmstad Drivmedelsteknik AB!

Om oss

Med kombinationen av lång erfarenhet, gediget kunnande och en stark drivkraft att hitta lösningar där andra ser problem vågar vi på Drivmedelsteknik sticka ut hakan och påstå att vi är Sveriges mest innovativa entreprenad- och serviceföretag med fokus på drivmedelsanläggningar.  

Drivmedelsteknik startades 1989 och idag är vi ca 30 anställda som jobbar över hela landet med allt från mindre serviceuppdrag till att på totalentreprenad uppföra nya drivmedelsanläggningar.


Tjänsten
Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete med mycket resor där du själv till stor del styr över din arbetstid. Arbetet är självständigt och du förväntas ta ett stort eget ansvar för dina uppdrag samt rapportering av dessa.

Tjänsten innebär resor med övernattningar i Sverige. Beroende på var du bor kommer du att utgå antingen från din bostad eller från vår anläggning i Halmstad.

 

Personliga egenskaper
Du är en initiativtagare och engagerad problemlösare med ett stort kundperspektiv. Att du är noggrann är en självklarhelt. Med ett glatt humör och positiv inställning kommer du snabbt att bli en i gänget. Då vi arbetar mitt i våra kunder verksamhet är din sociala kompetens viktig för oss.


Förväntad kompetens och erfarenhet
Vi söker dig som är en driven Serviceelektriker eller Larmtekniker. Vana från installation och felsökning på larm- / övervakningssystem är meriterande men inget krav. Du är van vid att jobba både ensam och i grupp och vi tror att du har minst 3-5 års erfarenhet från liknande jobb. 

Vi kan också tänka oss att någon som är relativt nyutbildad, har ett stort engagemang och vill utvecklas i ett spännande företag kan vara rätt person för denna tjänst.

Ansökan
Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Halmstad Drivmedelsteknik. Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se eller att du fyller i formuläret nedan.

Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det fyller du i formuläret så tar vi resten på telefon!

För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!