Kyltekniker till Sydpumpen VVS AB!

Om oss
Sydpumpen VVS AB är ett företag som specialiserat sig på att hjälpa företag och privatpersoner att spara energi och pengar genom att installera värmepumpsystem och solceller. För att kunna göra detta på ett optimalt sätt anser vi att man måste specialisera sig.
Vi har över 30 års erfarenhet av värmepumpinstallationer

Vi utför alla typer av installationer, underhåll och reparationer av värmepumpar och solceller. Vi är verksamma i Laholm, Halmstad, Båstad, Falkenberg, Hylte och på hela Bjärehalvön.

Nu söker vi förstärkning till vår verksamhet!

Arbetet:

I arbetet som kyltekniker innefattar det allt från installationer av nya anläggningar till serviceuppdrag av befintliga system. Vi servar och installerar alla typer av värmepumpar. Då detta är ett varierande och flexibelt arbete ser vi att du är en självgående och ansvarstagande person. 

Kompetens och erfarenhet:

Följande kunskaper är krav för denna tjänst:
Utbildning och certifikat inom kylteknik. 

Vidare ser vi att du har följande egenskaper:
- Ansvarstagande.
- Nyfiken på att lära dig nya saker.
- Praktiskt lagd och van vid att arbeta med händerna. 
- En lagspelare som har lätt för att samarbeta med andra. 

Personliga egenskaper:
Vi kommer lägga stor vikt i dina personliga egenskaper! Som person är du en initiativtagare och engagerad problemlösare som vill både utvecklas personligt men även ser till företagets utveckling och förbättring!

Ansökan
Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Sydpumpen. Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning.

Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!

För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!