Kyltekniker till Francks Kylindustri AB i Karlskrona.

Om oss.
I tre generationer har Francks stått för Sveriges kunnigaste yrkeskår inom industriell kyla och värme. Företaget startades 1950 av familjen Franck och drivs i tredje generationen. Från ett litet företag med en gammal cheva-pickup som enda servicebil har vi vuxit till en koncern i expansiv utveckling med 240 anställda på 14 orter runt om i Sverige med en omsättning på ca 600 miljoner kronor om året.

Idag är vi en uppskattad leverantör till företag där exakta gradtal är avgörande för hur dagen, och räkenskapsåret, ska sluta. Med en passion för precision utformar, installerar, servar och underhåller vi temperatursystem för några av landets ledande varumärken.

Arbetsuppgifter.
Som kyltekniker jobbar du framförallt ute hos kunder, du arbetar självständigt men även i team med både service och entreprenadprojekt. Tjänsten förläggs huvudsakligen i Karlskrona med omnejd. I rollen som tekniker har du stor frihet under ansvar med möjlighet att fatta egna beslut.
Du kommer att vara med i uppbyggandet av filialen i Karlskrona och har därför stor möjlighet att påverka ditt arbete.

Personliga egenskaper.
Du är drivande, engagerad, affärsmässig och har rätt inställning till ditt jobb och kundrelationer. Det är en självklarhet för dig att vara nytänkande, kreativ och har ett genuint tekniskt intresse. Du trivs i en lärande organisation och delar gärna och generöst med dig och dina kunskaper och misstag. Du är bekväm i rollen som representant för det företag som du jobbar för.

Krav.
- Minst 5 års yrkeserfarenhet.
- Kylcertifikat kategori 1.
- B-körkort

Meriterande.
- Erfarenhet av CO2- och /eller NH3-installationer.
- Erfarenhet av styr- & regler och/eller el-behörighet.

Jobba på Francks Kylindustri AB.
Som ett av Sveriges modernaste företag inom kyla och värme har vi en given plats på din shortlist när du letar utmaningar och framtid som kyltekniker. Våra projekt beskriver sånt som redan är gjort men vi hoppas du blir en del av de lösningar som ingen ännu kommit på.

Vissa söker sig till oss redan efter yrkesutbildning eller gymnasiet, andra positioner kräver att du redan har flera års framgångsrik erfarenhet av kylsystem och värmepumpar. Våra yrkesroller omfattar kylinstallatörer, servicetekniker, utvecklare, systemvetare och ingenjörer. Oavsett vilken nivå du kommer in på, blir du del av en familj. Ett team med verksamhet över hela Sverige och målet att vara bäst i landet.

Kyla och värme är en framtidsbransch. Francks är i framkant när det gäller precision, energieffektivitet och hållbar utveckling. Rätt temperatur på rätt plats är ett hantverk du kan lära dig och föra vidare. Välkommen in i kylan.

Ansökan.
Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Francks Kylindustri AB.  
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning.
Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!