Kyltekniker i Öresundsregionen till Teo-Kyl Sweden AB

Teo-Kyl Sweden AB
Tore Elof Olsson startade 1964 företaget med att bygga och serva andelsfrysar som då var i ropet innan hushållsfrysen blev var mans egendom. Företaget har fortfarande sitt säte i Hässleholm och har de senaste åren haft en fantastisk utveckling och omsätter nu över 80 miljoner och har fler än 30 medarbetare. Företaget arbetar idag med kyla för livsmedel, frukt & grönt, industri samt komfortkyla. Sedan ett antal år arbetar Teo-Kyl även med värmepumpar för fastigheter.
Teo-Kyl har i år blivit del av Francks Kylindustri AB. Det bidrar till att företaget kan fortsätta utvecklas och jobba framåt.

Arbetet
Som kyltekniker innebär det att du arbetar mycket självständigt och utför underhållsservice, felsökning, problemlösning samt ombyggnationer och nyinstallationer av kyla för livsmedel samt komfortkyla. Men självklart finns andra medarbetare alltid som support.
Vi har uppdrag i hela Öresundsregionen så din bostadsort är inte avgörande för du utgår oftast från bostaden med din servicebil

Kompetens och erfarenhet
Följande är krav för denna tjänst:
- Erfarenhet som kyltekniker.
- Kylcertifikat klass 1.
- Goda kunskaper inom styr/regler.
- B-körkort.
- God svenska i tal och skrift.

Följande kunskaper är meriterande för denna tjänst:
- Erfarenhet av service och övervakningsprogram i PC-miljö.
- Erfarenhet av Co2 kylteknik.
- Engelska – läsa och kommunicera.

Personliga egenskaper
Som person är du en initiativtagare och engagerad problemlösare. Du är vår representant ute hos våra kunder därför är det viktigt att du är både serviceminded och affärsmässig. Detta och din sociala förmåga gör att du skapar goda kundrelationer och blir framgångsrik i jobbet.

Varför du ska jobba hos oss på Teo-Kyl Sweden AB
Vi är ett expansivt företag i en framtidsbransch. Värme och kyla blir allt viktigare när det kommer till effektiv energianvändning och styrning av inomhusklimat.
Då vi nu dessutom ingår i Francks Kylindustri AB, som har de tunga uppdragen i branschen inom industriinstallationer, så finns det stora möjligheter för dig som är framåt och vill vidareutbilda dig och utvecklas inom yrket. Vi har egna utbildare inom koncernen för att vi vill att våra medarbetare ska kunna utvecklas och var i framkanten med ny teknik.

Om ansökan
Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Teo-Kyl Sweden AB.
Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning.

För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med Werkstadsfolkets personalchef: Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!