Kyl- och Värmepumpstekniker till Sydpumpen AB i Laholm

Om företaget
Sydpumpen är i grunden ett värmepumpsföretag med lång erfarenhet i branschen och som idag är ett certifierat IVT center. Primärt säljer och installerar vi värmepumpar, men sedan några år tillbaka säljer och installerar vi även solcellsanläggningar. Huvudkontoret ligger i Laholm, men vi har även försäljningskontor i Falkenberg, Halmstad och Klippan.

Om tjänsten
Som kyl-och värmepumpstekniker hos Sydpumpen är huvudsysslan att serva, felsöka, reparera och installera värmepumpar ute hos våra privatkunder. Eftersom vi idag är 2- 4 tekniker tänker vi att tjänsten även motiveras med att man antar en arbetsledande roll där man bygger upp en väl fungerande rutin kring de olika jobben.
Möjlighet att utgå hemifrån finns, enligt överenskommelse.


Kvalifikationer

Vi lägger stor vikt kring dina personliga egenskaper och söker dig som har ett genuint intresse för service och kundbemötande. Vi ser helst att du har många års erfarenhet inom kyl- och värmepumpsteknik, men framför allt att du har drivet för att utvecklas och utveckla vår teknikergrupp. Du är ansvarstagande, strukturerad och flexibel, vilket gör att du är bra på att felsöka och lösa kundens problem. Tidigare erfarenheter runt IVT produkter ses som meriterande men inget måste.

Krav
Kylcertifikat  kategori 1

Ansökan
Werkstadsfolket sköter denna rekrytering åt Sydpumpen AB.

Det innebär att din ansöka skickas till nb@werkstadsfolket.se och hanteras av Werkstadsfolkets personalavdelning. Vi förstår att alla inte har ett färdigt CV, saknar du det får du gärna fylla i formuläret så tar vi resten över telefon!
För frågor och funderingar kring tjänsten kan du ta kontakt med vår personalchef på Werkstadsfolket:
Nijazi Behrami, 0430-481 07

Välkommen med din ansökan!